PC: Forventer en stille aften

I Randers FC forventer sportschefen ikke transferaktivitet i løbet af mandagen

Transfervinduet i Danmark lukker ved midnat, mandag. Superligaklubben Randers FC forventer ikke at få travlt med hensyn til køb og salg af spillere i løbet af døgnets sidste timer.

- Situationen er den, som vi håbede, at vi har en næsten uændret trup. Det er status lige nu, og det håber vi fortsætter. De seneste dage har været stille, og jeg forventer ikke, at der sker noget i aften, siger sportschef i Randers FC Peter Christiansen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Randers FC har i vinterens transfervindue fået tilgang af svenske Joel Allansson, mens klubben har sendt Kasper Junker til Fredericia på en lejeaftale.

Se: Ikke realistisk med Beckmann

- Vi har længe syntes, at vi var for få spillere til den centrale midtbane. Joel er central midtbanespiller, ligesom han kan spille på begge kanter. Så alt i alt har vi et mere homogent hold nu, og med hans ankomst er konkurrencen om pladserne øget, siger Peter Christiansen.

Randers FC har i løbet af januar haft den australske målmand Jack Duncan til prøvetræning. Peter Christiansen har fået et godt indtryk af den unge keeper.

- Det var en mulighed vi fik, og det passede godt, da begge vores målmænd var med deres respektive landshold af sted. Vi fik set ham an, og han gjorde det godt, så måske er han en mulighed i fremtiden, siger Peter Christiansen.

040321 Vildthegn DIGI Still

Ubudne gæster gnaver i Slotspark

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona

Mia Vester, kroniker

25-årig kroniker frygter at rykke bagud i vaccinekø: - Det er et hårdt slag

Lone Abildtrup

play Lone er dødssyg og fanget i vaccinationskaos: Tilbudt "forkert" vaccine

AGF bronzemedaljer bronze fans fan tilskuere Ceres Park

Nyt forsøg vil sende 30.000 tilskuere på stadion

Nordby Overdrevsbakker Samsø

Boligsalg eksploderer på Samsø