Østjyske rockere anholdt for vold

Hells Angels i Randers er tilsyneladende ved at forsøge sig med en udvidelse af sine aktiviteter til Herning.

Østjyske rockeres forsøg på at skabe fodfæste i Herning ser ud til at være forpurret indtil videre. I nat anholdt Østjyllands Politi et kernemedlem af Hells Angels i Randers samt en af rockernes støtter fra AK81, skriver Århus Stiftstidendes netavis, stiften.dk

De to mænd sigtes for grov vold mod en dørmand, der sidste weekend kom slemt til skade i Herning. Begge fremstilles i dag i grundlovsforhør.

Politiet fik hul på sagen, da en lokal mand torsdag blev varetægtsfængslet i Herning. Herefter inddrog politiet i Herning kollegerne fra nabokredsen Østjyllands Politi.

Det er anden gang på en uge, at politiet nu har sat en klo i fuldgyldige medlemmer af Hells Angels. I sidste uge blev en 45-årig HA'er fra Århus varetægtsfængslet for medvirken til et

bandeopgør i Århus. Han er sammen med tre andre bag tremmer for at have affyret skud mod et medlem af Trillegårdsbanden i på McDonalds 29. november, skriver stiften.dk.

Om den aktuelle sag fra Herning siger vicepolitiinspektør Jens Nørvang, Midt- og Vestjyllands Politi.

- Den alvorlige voldsepisode i Herning skete på diskotek Crazy Daisy. Da dørmændende nægtede en lokal mand - med forbud mod at vise sig på diskoteket - adgang, udviklede sig en større batalje. En flok mænd overfald dørmændene. En af dørmændene fik endog meget alvorlige kvæstelser. Vi mener, at vi nu at have fat på de mistænkte.

Jens Nørvang oplyser til stiften.dk, at Hells Angels og især deres ungdomsstøtter fra AK 81 de sidste par måneder har forsøgt at positionere sig i Herning-området.