Ekspert: Randers FC er det bedste østjyske mandskab

Chefredaktør på Tipsbladet ser Randers FC som det stærkeste hold blandt de fire østjyske superligaklubber

01:40

Superligasæsonen blev fredag skudt i gang, og allerede på første dag var et østjysk hold i aktion. Silkeborg IF spillede uafgjort 0-0 mod OB i Odense.

SE OGSÅ: Efter 0-0: SIF-træner har haft fokus på defensiven

Og det bliver en sæson med hele fire østjyske hold i Superligaen. Ifølge chefredaktør Troels Bager Thøgersen fra Tipsbladet må de fire hold dog forvente meget forskellige sæsoner. 

- De er todelt. AGF og Randers FC gør sig bestemt ambitioner om at være med i toppen, men de har også seks uger tilbage at handle spillere i lige nu. Det tror jeg, at vi skal bide mærke i. Jeg tror, at der kommer til at ske mere i begge klubber, siger Troels Bager Thøgersen i et interview på TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Hvis jeg skulle pege på en østjysk klub, som det ser ud lige nu, så er det Randers FC. De har i dag hentet Islands EM-målmand, som vi lige har set i aktion, og de har pt den stærkeste trup

SE OGSÅ: Silkeborg fighter sig til ét point i premieren

Udover Randers FC og AGF er AC Horsens og Silkeborg IF begge rykket op i landets bedste række. Det kan dog blive en kamp for de to oprykkere at overleve i Superligaen. 

01:10

Se et interview med Silkeborg IFs Mikkel Vendelbo før premierekampen mod OB.

Luk video

- Silkeborg leder stadigvæk, Horsens har handlet mere på plads. Jeg må indrømme, at selvom det ser okay ud for for de to hold, så bliver det et bundspil for dem, siger Troels Bager Thøgersen.

 Se interviewet med Troels Bager Thøgersen i videoen øverst i denne artikel.