Leon Andreasen-dom udsat

Både anklager og forsvarer forventer, at den tidligere AGF'er får dom på 30 til 40 dages betinget fængsel for vold på århusiansk diskotek.

Fodboldspilleren Leon Andreasen har erkendt sig skyldig i vold mod en mand på et diskotek i Århus. Episoden fandt sted i maj, hvor den tidligere AGF-spiller var en tur i byen. På diskoteket Train følte han sig provokeret af en anden mand, som han derfor slog med et enkelt slag.

I dag forventede alle så at der blev afsagt dom, men dommeren valgte at udskyde til næste fredag. Forsvaren og anklageren var under retsmødet dog enige om, at dommen bør være mellem 30 til 40 dages betinget fængsel og det forventer forsvarer Michael Juul Eriksen også.

- Det kan jeg ikke forestille mig, det ikke bliver, når både anklager og forsvarer er enige. Det er praksis i den slags sager, sagde Michaell Juul Eriksen efter retsmødet.

Leon Andreasen havde efter retsmødet ikke mange kommentarer til sagen, som han har erkendt for længe siden.

- Jeg har ikke tænkt meget over den sag, Det er ikke sjovt når medierne skriver så meget, men jeg har ikke tænkt meget over det. Sket er sket og jeg har sagt, hvad jeg vil sige, fortalte Leon Andreasen foran byretten i Århus.

Fodboldspilleren har tidligere beklaget episoden, og ringede dagen efter til den forurettede, for at undskylde. Leon Andresen forventer ikke at være i Århus næste fredag.