Kørte galt på flugt fra politiet

En 28-årig mand fra Århus kørte ind i en lygtepæl på Grenaavej, da han med 187 kilometer i timen forsøgte at stikke af fra politiet.

Den 28-årige århusianer havde mandag købt en sportsvogn af mærket Chevrolet Camaro, men allerede tirsdag formåede han at smadre sin nye erhvevelse.

Nogle timer forinden var manden i sin sportsvogn kørt til et ugentligt bil-træf ved Kalø på Djursland. På vej tilbage til Århus overhalede han en af politiets videobiler på Djurslandsmotorvejen. Her er fartgrænsen 110 kilometer i timen, men politiet målte den nye bilejer til at køre 181.

Han forsøgte at stikke af via Grenaavej, hvor han nåede op på 187 kilometer i timen, inden han bragede ind i trafiklysstanderen ved Egå Havvej og smadrede sportsvognen. Den 28-årige mand kom ikke selv til skade.

Han var ikke den eneste, der havde svært ved at overholde færdselsloven efter bil-træffet.

Politiet snuppede 16 bilister, der kørte for stærkt. Tre af dem står til en betinget frakendelse af kørekortet, mens fire får et klip i det. En af dem kørte hele 207 kilometer i timen på motorvejen mellem Hobro og Randers.

Derudover noterede politiet otte andre forskellige overtrædelser af færdselsloven.