Kaos i detentionen

En beruset mand fra Esbjerg holdt Skanderborg Politi i skak i flere timer i aftes.

Det hele startede meget fredsommeligt med et familiebesøg i Skanderborg. Men så tog tingene fart. En 36 årig mand fra Esbjerg havde fået rigeligt indenfor vesten, da han sent på eftermiddagen besøgte sin kærestes far sammen med sin kæreste.

Familiebesøget udviklede sig nemlig til et mindre slagsmål, fordi den 36 årige ville stjæle kærestens fars smykker. Det ville denne ikke finde sig i, men da han forsøgte at forhindre tyveriet, fik han flere knytnæveslag i ansigtet. Og kæresten gik heller ikke fri. Hun blev stukket to gange i armen med en skruetrækker og også slået i ansigtet. Politiet blev tilkaldt, og den 36 årige blev anholdt og sat i detentionen.Derfra lykkedes det ham ved 21-tiden at bryde ud fra.  Den 36 årige gik derefter rundt på gangene på politistationen, og stjal uden nogen så ham en politikasket og politijakke fra et kontor.

Det inspirerede ham tilsyneladende til selv at lege ordensmagt. For kort efter standsede han en bilist på gaden i Skanderborg. Han udgav sig for at være betjent og bad bilisten om at stige ud af sin bil, fordi han ville lave en spiritustest af bilisten.  Men i stedet stjal han bilen. Efter hasarderet kørsel ud af byen, hvor den 36 årige var ved at torpedere en cyklist, blev han standset i nærheden af Hørning. Her blev han atter anholdt og kørt til politistationen, hvor han truede politifolkene med at skyde og smadre dem.

Den 36 årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag, hvor han bliver siget for i alt ni forhold. Blandt andre vold, forsøg på vold, trusler mod tjenestemand i funktion, ulovlig våbenbesiddelse og tyveri.

Så det blev en travl aften på politistationen i Skanderborg mandag aften. Tre personer sad i detentions- og venterum. En var stærkt beruset, en anden havde affyret skud på en parkeringsplads, og den tredje, som altså stak af sad i kachotten for grov vold. Derudover var der var afhøringer, lægebesøg og rapportskrivning.

Skærmbillede 2021-03-03 kl. 14.26.59

Smitsom hundesygdom i omløb

stadionlamper randers fc

Nu bliver det muligt at få et stykke af stadion hjem i stuen

VIA University College Aarhus

100 millioner skal afhjælpe studerendes tabte tid i værksteder

40_percent

play Rådmand stiller ikke op til næste kommunalvalg

1600px_COLOURBOX49735143

Bilist sendt på skadestuen efter sammenstød i det vestlige Aarhus

Letbanen

Onsdag morgen holder letbanen igen stille på grund af frost