Frygt for nat-lukning af politigård

Der er opstået frygt for, at politigården i Randers ikke som lovet får lov til at have døgnåbent.

Borgerne i Randers-området risikerer at blive mødt af en låst dør, hvis de i fremtiden møder op på den lokale politigård om aftenen og natten.

Randers Amtsavis skriver torsdag, at der er opstået frygt for, at politigården i Randers ikke som lovet i politiforliget får lov til at have døgnåbent, men skal lukke mellem klokken 18 og 8.

I den tid vil borgerne i lokalområdet være henvist til en dørtelefon med kontakt til politivagten i Århus, erfarer avisen.

Frygten for nattelukning af den randrusianske politigård har ikke kunnet bekræftes, og borgmester Henning Jensen Nyhuus (S) vil ikke udtale sig. Men angiveligt skulle frygten for lukningen af politigården have skabt hektisk aktivitet på rådhuset.

Ifølge politidirektør Jørgen Ilum, Østjyllands Politi, er der dog ingen grund til bekymring i Randers.

- Jeg er højst overrasket over, at han (borgmester Henning Jensen Nyhuus, red.) ikke har forsøgt at få kontakt til mig angående det her. Jeg vil gerne forklare Nyhuus og andre politikere, der måtte nære bekymring over det her, hvordan tingene hænger sammen. Det er en helt ubegrundet frygt, siger han til Randers Amtsavis.