DHF behandler protest

DHF's disciplinærudvalg har torsdag valgt at behandle den protest, som Randers HH har indgivet efter oprykningskampen mod Skanderborg

Inden en uge kommer Dansk Håndbold Forbunds (DHF) med en afgørelse af den protest, som Randers HH har indgivet i forbindelse med klubbens oprykningskamp til Boxer Herreligaen mod Skanderborg 2. påskedag.

Randers blev kort før tid ramt af en udvisning, fordi holdet var en spiller for meget på banen efter en timeout. Derudover blev Skanderborg tildelt bolden og scorede det afgørende mål få sekunder efter.

Se: En skuffet - og en glad træner

I Randers mener man, at tidtagerbordet var opmærksom på fejlen, men alligevel satte spillet i gang og først derefter afbrød spillet og straffede Randers.

Afventer DHF's afgørelse

- Jeg har ikke umiddelbart flere kommentarer til sagen, ind det jeg har udtalt tidligere. Jeg kommenterer den, når den er færdigbehandlet i DHF, siger Ole Bitsch.

Umiddelbart efter kampen protesterede Randers HH over dommerens beslutning om at fløjte spillet i gang, til trods for, at der var en spiller for meget på banen. Men det er ikke dommeres ansvar at kontrollere, om antallet af spillere på banen er korrekt. Derfor går protesten nu på, dommerbordets ageren.

- Inden igangsætning bliver tidtagerbordet gjort opmærksom på, at vi har en mand for meget på banen. Her reagerer de ikke. Men sekundet efter, dommerne har fløjtet op, lyder hornet, hvilket er mistænkeligt hurtigt, har Randers-træner Ole Bitsch tidligere udtalt til TV2.

Skanderborg tager det roligt

I Skanderborg forholder man sig roligt til sagen, og her regner man ikke med, at kampen skal spilles om.

- Jeg har ikke så meget at sige til det. Vi har udtalt os til DHF, som vi skulle. Men jeg synes, Randers går langt over stregen ved at fortsætte med protestere, siger sportsdirektør Torben Væver.

Se: - Protest er spild af tid

DHF's disciplinær-udvalg lover en afgørelse vedrørende protesten tirsdag 14. april klokken 14.