Fin pris gav drømmene et stort skub

Nordisk Tang ser tilbage på den iværksætterpris, der gav så meget opmærksomhed

01:53

1 af 2

I TV 2 | ØSTJYLLANDs program 'Livet + Det Løse' kan du i aften møde Heine Olesen og Kristian Ottesen, der er mændene bag fødevarevirksomheden Nordisk Tang fra Grenaa.

Her kan du få tangsennep, tangsnaps, tangpesto og meget andet.

Og det er hurtigt blevet en succes. Det skyldes ikke mindst den iværksætterpris som de to herrer fik for Nordisk Tang tilbage i april. En succes de genser på video i 'Livet + Det Løse'.

- Jeg får den vildeste optur - det er sådan at hårene rejser sig på kroppen, for jeg ved, hvor meget den her iværksætterpris har betydet for os. Der er sindssygt mange døre, der er åbne. Jeg er næsten helt rørt. Det er vildt at opleve igen, siger Heine Olesen.

Siden er forretningen vokset. Der sælges nu i hele Danmark, ligesom også de øvrige nordiske lande, Italien, Spanien og måske Kina er på vej til at få produkterne. Og så er der indgået aftale med et tysk firma om en kæmpe ordre.

- Vi kunne springe nogle step over, for den fik jo på alle tangenter (da Nordisk Tang vandt en pris, red.) - både i fjernsynet og de skrevne medier, siger Heine Olesen.

Mød mændene bag Nordisk Tang øverst i artiklen.

Få hele succeshistorien i 'Livet + Det Løse' i aften på TV 2 | ØSTJYLLAND fra klokken 19.50.

Ellers kan du se hele programmet via dette link.