Letbanen lukker kryds på Randersvej

Kryds ved Randersvej bliver midlertidigt lukket, mens der bliver trukket kabler

Tirsdag den 17. januar går Aarhus Letbane i gang med at trække kabler til kørestrøm over krydset Randersvej - Kastaniegade - Stockholmsgade.

Arbejdet betyder, at krydset bliver mdilertidigt spærret af om natten i tidsrummet klokken 01 til 05.

Af hensyn til de virksomheder, der har indkørsel via Kastaniegade og som både har kunder og varelevering om natten, vil det i en stor del af tidsrummet mellem kl. 01 til 05 være muligt at svinge til højre fra Randersvej og ind ad Kastaniegade. 

Skal man køre fra området igen i dette tidsrum, kan det ske nord om McDonalds. Herfra kan man mellem McDonalds og Q8 køre ud på Randersvej i nordgående retning. 

Sidst på natten bliver det dog nødvendigt kortvarigt at spærre for højresving i krydset. Letbanens medarbejdere på stedet vil så vidt muligt sørge for at muliggøre højresving, men ventetid kan forekomme. 

Arbejdet med at trække kabler over krydset forventes afsluttet tirsdag nat. Hvis der opstår uventede udfordringer, kan det dog blive nødvendigt at fortsætte og afslutte arbejdet onsdag nat i samme tidsrum mellem kl 01 og 05.

Bliver det aktuelt, vil det også onsdag nat være muligt at svinge til højre ind ad Kastaniegade i det meste af spærretiden.

VIDEO: Her bliver et af de første letbanetog testet.