Madkoncept udvides: Nu er det kommet til endnu en Bilka

Mandag åbnede BilkaToGo i Horsens. Det skal gøre hverdagen nemmere for borgerne i Horsens-området.

Fra i dag af kan du bestille dine varer på nettet og hente dem uden at stige ud af din bil ved Bilka i Horsens.

Uregerlige unger, en glemt indkøbsliste og en butik, hvor du skal lede længe efter de rigtige varer. Det er måske ikke det, som du drømmer om efter en lang dag på job og efter en tur forbi SFO’en for at hente ungerne. 

Bor du omkring Horsens er der nu råd for det.

Læs også Drive in i Bilka: Nu kan du handle uden at stige ud af bilen

Mandag åbnede BilkaToGo i Horsens nemlig. En form for drive-in-indkøb. Med få klik online lægger du varerne i en kurv, og få timer efter kan du så køre forbi butikken og få lagt dem i bagagerummet - helt uden at forlade bilen.

Gør hverdagen nemmere

Bestiller man varerne inden klokken 10.00, kan de afhentes fra klokken 14.00 samme dag på parkeringspladsen.

Dagens første kunde, der forsøgte sig med BilkaToGo, er Maria Midtgaard fra Horsens. For hende er der flere fordele i det nye koncept.

Her få Maria Midtgaard læsset sin bil med de varer, som hun har bestilt. 

- Det er nemt og bekvemt fremfor at skulle bruge tid inde i supermarkedet på at lede efter varerne. Man klikker sig bare frem til tingene, og så står de pakket og klar til dig, lød det fra hende, inden medarbejdere læssede varerne ind i hendes bil.

Stor succes andre steder  

Konceptet er allerede udbredt i flere andre Bilka-butikker landet over - blandt andet i Tilst og Randers. I Randers har der kørt i et halvt års tid med stor succes.

- Kunderne er rigtig glade for det, fordi det er nemt og enkelt. Vi kan se, at mange af dem, som bruger det, er børnefamilier, hvor tiden er knap, siger Jan Møller, der er varehuschef i Bilka Randers, til TV2 ØSTJYLLAND.

Det er helt sikkert noget, der er kommet for at blive, og jeg tror, at det bliver rigtig stort. 

Martin Enevoldsen, varehuschef, Bilka Horsens 

Ifølge ham er det vigtigt, at man som detailhandler både er tilgængelig på nettet og i den fysiske butik. Og derfor har varehuschefen i Bilka Horsens også stor forventninger til konceptet i sin butik.

- Det er helt sikkert noget, der er kommet for at blive, og jeg tror, at det bliver rigtig stort, siger Martin Enevoldsen, varehuschef i Bilka Horsens, til TV2 ØSTJYLLAND.

00:50

VIDEO: Hør varehuschefen i Bilka Randers fortæller, hvilken succes BilkaToGo indtil videre har været i butikken i Randers. 

Luk video

En ny detailhandel 

Konceptet kendes også fra andre forhandlere - eksempelvis nemlig.com, hvor det ligeledes er med til at ændre måden, som vi handler dagligvarer på. Ifølge ekspert er det kun begyndelsen.

- Der vil være mange, der følger efter. Jeg er overbevist om, at det her bare er en begyndelse på enden af den detailhandel, som vi kender, for det vil flytte mere og mere over i, at vi handler gennem en app på en smartphone eller lignende, siger Ole Storm Jørgensen, forbrugsekspert hos Erhvervsakademi Dania i Randers, til TV2 ØSTJYLLAND.

02:36

VIDEO: Ole Storm Jørgensen giver sit bud på fremtidens detailhandel 

Luk video

Teknologien kommer både til at fylde i butikken og derhjemme. På den måde ser han, at det i højere grad bliver forbrugernes valg, hvordan de ønsker at handle i fremtiden.

- Når man også handler ind gennem en app i butikken, som kan hjælpe med at finde varerne, så kan man selv bestemme, om indkøbet skal gøres hurtigt, eller om man vil tage afstikkere undervejs, siger han.