ACH henter back i FCM

1. divisions-klubben har skrevet en toårig kontrakt med Frederik Møller

Foto: AC Horsens

AC Horsens har hentet en forstrækning til bagkæden, da klubben har skrevet en toårig kontrakt med Frederik Møller, der skifter til østjyderne fra FC Midtjylland.

- AC Horsens var en super mulighed for mig for at komme til at spille betydelige kampe igen. Jeg har haft en super god dialog med Bo (Bo Henriksen, træner i AC Horsens, red.) og staben omkring holdet, og AC Horsens virker som et sted med rigtig gode personer omkring holdet og klubben. Det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Frederik Møller til klubbens hjemmeside.

Backen er et produkt af FC Midtjyllands fodboldakademi, og han har tidligere været udlejet til Hobro.

Se: Jagter sæsonens første point

- AC Horsens har haft nogle svære sæsoner, men nu er man i gang med at bygge op igen efter at have sagt farvel til en del spillere, og det kan jeg godt se mig selv i. For mig er det vigtigt at komme til at spille hver weekend, og min forventning er, at vi får bygget noget rigtig godt op, så vi kan komme til at spille med i den sjove ende af ligaen, siger Frederik Møller.

21-årige Frederik Møller har spillet 14 kampe for FC Midtjylland.

- Mine forcer er løbestyrke og offensive oplæg til mine medspillere. Jeg håber, jeg kan bidrage med en del assists i det offensive. Defensivt har jeg min styrke i mand-til-mand situationerne, hvor jeg er blevet hårdt matchet i min hverdag i FC Midtjylland. Jeg kan godt lide at kommunikere med mine holdkammerater, så vi får tingene på plads, inden det går galt, siger Frederik Møller.