Silkeborg-træner om 1-3: Det var hæderligt og godkendt

Silkeborg-træner Peter Sørensen anerkender Brøndbys styrke og 3-1-sejr og godkender sit holds præstation

Foto: Ólafur Steinar Gestsson - Scanpix

Silkeborg tabte søndag 1-3 på Brøndby Stadion, og selv om midtjyderne mener, der var plads til forbedring i forhold til egen præstation, skyldes nederlaget primært et stærkt og skarpt hjemmehold.

Det mener i hvert fald cheftræner Peter Sørensen efter en første halvleg, hvor Brøndby efter hans mening lukkede ned for Silkeborg og en anden halvleg, hvor de blågule var skarpe.

Læs også Silkeborg måtte give fortabt mod overmagten fra Brøndby

- Vi rejste os efter en god snak i pausen. Vi ramte et pænt niveau og spillede os tilbage i kampen. Men Brøndby er vanskelige at spille mod, især på deres hjemmebane er det en hård nød at knække, siger Sørensen og fortsætter:

- De lukkede kampen i løbet få minutter kort tid efter vores udligning, så selv om vores præstation var hæderlig og godkendt, så var det ikke helt godt nok. Brøndby var bedst.

- Brøndby er næstbedst i ligaen i øjeblikket, og vi er trods alt ikke blevet stærkere, siger Silkeborg-træneren efter en god periode på 11 kampe, hvor hans hold kun har tabt til FC København og Brøndby.

Offensivprofilen Robert Skov er på linje med sin cheftræner.

- Vi kom på 1-1 i anden halvleg og gjorde det fint. Vi gav det chancen, men havde så et par dårlige minutter, hvor de scorede to gange. De var skarpere og mere effektiv end os, så det er helt fortjent, de vinder, siger Skov.

02:51

Se her hvad SIF-anfører Dennis Flinta sagde efter kampen i Brøndby. 

Luk video

Han ser frem imod efterårets sidste tre kampe.

- Vi har kun tabt til FCK og Brøndby i en lang periode efterhånden, men vores målsætning er stadig, at vi skal overleve. Så vi skal forsøge at samle så mange point som muligt, så vi står stærkt til foråret, siger Skov.

Silkeborg er nummer 11 i Alka Superligaen og har torsdag hjemmebane mod FC Midtjylland i sin næste kamp