Fra Virup til Barcelona

HOG Hinnerup har taktikken klar før stormøde

Billede af Simon Schiølin fra da HOG Hinnerup var i Dubai for at spille velgørenhedskamp for et par år tilbage.

Den danske old boys-klub HOG Hinnerup er i Barcelona for at møde Espanyol og storklubben FC Barcelona i en velgørenhedskamp.

Se: Østjyder mod Barcelona

- Vi skal spille mod Espanyol først, som er spanske mestre for old boys, siger sportsdirektør og stifter Simon Schiølin gennem en telefonforbindelse fra Barcelona til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I weekenden gælder det så FC Barcelona. Det bliver naturligvis ikke meget større, end at skulle spille mod et FC Barcelona-hold bestående udelukkende af tidligere Barcelona-spillere og trænere.

- Jeg kan ikke toppe det. Det kan reelt ikke blive større. Vi har søgt om den her kamp i et år, og så er det faldet på plads på bedste spanske maner for et par dage siden, siger Simon Schiølin.

- Det er ekstremt privilegeret, at sådan en flok gutter som os kan få sådan en oplevelse, siger han.

Med på holdet er musikeren Poul Krebs og komikeren Carsten Bang.

- Poul kan noget med en bold, og Carsten Bang har gjort det godt for os ved tidligere lejligheder, siger Simon Schiølin om deres niveau.

Men hvad er så taktikken mod et hold som Barcelona? Nu skal man jo ikke afsløre for meget, men ?

- Vi skal spille på en perfekt kunststofbane, som også er meget hurtig. Og vi kommer fra en knoldet bane, hvor bolden hopper uanset, hvad du gør. Så det bliver en anden taktik end mod Virup forleden, så meget vil jeg godt afsløre, griner Simon Schiølin.

For tre år siden - i april 2012 - var oldboys-spillerne fra HOG Hinnerup i Dubai. Her mødte de blandt andre fodboldlegenden Diego Maradona. Se TV2OJs indslag om turen her.