Video: Sådan giver man baghjul i bar røv

Lasse vandt dette års nøgenløb i Universitetsparken. Heldigvis havde han et kamera på ryggen

01:31

Her kan du følge løbet via et kamera monteret på vinderen. Eftersom der bliver løbet under optagelserne, er billedet noget uskarpt.

1 af 2

Flere tusinde mennesker var fredag samlet i Universitetsparken i Aarhus.

Vinderen af Det Gyldne Bækken skulle findes til årets Kapsejlads. Derudover blev der dystet i nøgenløb, hvor Lasse Høj Høstrup gav konkurrenterne baghjul. For andet år i træk.

20-25 løbere havde smidt kludene for at deltage i årets nøgenløb i Universitetsparken.

Inden løbet havde TV2 ØSTJYLLAND udstyret hurtigløberen med et kamera på ryggen. Her kan man på nærmeste hold følge, hvordan Lasse Høj Høstrup får elimineret de 20-25 konkurrenter.

01:11

Se klip fra årets nøgenløb i Universitetsparken.

Luk video

- Jeg er pisse glad, og det er helt vildt fedt. Jeg havde håbet på at vinde igen, men det er jo aldrig sikkert. Jeg fik en rigtig god start, og selv om der blev moslet lidt langs stien, så var jeg først i vandet, og det er vigtigt, siger Lasse Høj Høstrup efter sejren.

Læs også Psykologi vandt ’Det Gyldne Bækken’ – se hele finalen

Undervejs bød strabadserne på flere styrt. Men i sidste ende var det altså sidste års vinder, der igen kunne svømme først over målstregen.

01:38

VIDEO: Se modebloggeren Lasse fælde dom over stilen til Kapsejladsen 2017.

Luk video

Det Gyldne Bækken blev vundet af Psykologi-studiet, der tog sejren foran Folkesundhedsvidenskab og Økonomi i en tæt finale. Det er andet år i træk, at Psykologi vinder.

00:49

VIDEO: For andet år i træk vandt Lasse Høj Høstrup det legendariske nøgenløb til årets Kapsejlads i Universitetsparken. Interview med den glade vinder.

Luk video

Se hele nøgenløbet øverst i artiklen. Et kamera er monteret på ryggen af den, der skulle vise sig at vinde løbet. Da der bliver løbet stærkt under optagelserne, er videoen en anelse uskarp.