Smukfest solgte 17.000 dagsbilletter på halvanden time

Det er gået vildt stærkt i år, siger talsmanden for Smukfest, der høvlede billetter afsted igen tirsdag

1 af 2

17.000 dagsbilletter og halvanden time senere kunne Smukfest melde udsolgt af endagsbilletter til onsdag, torsdag, fredag og lørdag til 2016-udgaven af Smukfest i Skanderborg.

Et vanvittigt tempo, erkender talsmanden for den festival, der også solgte alle partoutbilletter, inden der var offentliggjort et eneste navn til programmet.

- Det er jo væsentligt tidligere end sidste år. Det er gået helt vildt stærkt. Folk har virkelig stået klar til at købe en billet. Sidste år blev lørdagsbilletterne udsolgt den 19. februar og fredagsbilletterne den 5. marts. I år røg det hele på halvanden time, siger talsmand Poul Martin Bonde til tv2oj.dk.

Søndagsbilletterne, der ikke giver adgang til campingområdet, men til gengæld kun koster 250 kroner stykket, bliver til gengæld næppe udsolgt allerede i dag, oplyser Poul Martin Bonde.

Smuk-amok: Endagsbilletter udsolgt

Med til hurtigt udsolgte kulturbegivenheder følger ofte en række af skuffede mennesker, som ikke lykkedes med at få billet.

Det gælder også Smukfest, hvis Facebook-side i øjeblikket oversvømmes af skuffede mennesker, som ikke lykkedes med at købe en billet, og nu søger den på anden vis.

- Vi opfordrer folk enormt meget til, at de skal handle igennem det sikre system, hvis de har en billet, de skal af med. Vi monitorerer alt det, vi kan, efter sortbørshandel. Og der er ikke noget værre end at stå med en ugyldig billet, når festivalen skal i gang, siger Poul Martin Bonde.