Politiet: Har du set 58-årige Jørgen?

Sydøstjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde mand fra Hørning, der har været forsvundet i to uger

Sydøstjyllands Politi er på bar bund i sagen om 58-årige Jørgen Eggert Simonsen fra Hørning, der sidst er set den 6. juli i år.

Politiet har tidligere været ude med en efterlysning af manden i offentligheden, men det har ikke kastet meget af sig, og derfor forsøger politiet igen.

Ingen henvendelser
- Vi har ikke fået nogen henvendelser, og det er bekymrende, men der er tilsyneladende ikke nogen, der har set ham, siger Peter Thaysen, leder af lokalpolitiet i Horsens, til tv2oj.dk.

Jørgen Eggert Simonsen er sidst set den 6. juli klokken 9.30, hvor han blev sat af ved Fredericia Banegård, og han beskrives som deprimeret.

SE OGSÅ: Ingen spor efter 58-årige Jørgen fra Hørning

- Alle spor ophører fra den dag, han bliver sat af ved banegården. Han har sin cykel med, og kort tid efter laver han et opkald på sin telefon. Men siden har der ikke været nogen elektroniske bevægelser af den ene eller anden slags, som kan hjælpe os, siger Peter Thaysen.

Signalement
Jørgen Eggert Simonsen beskrives som en dansk mand på omkring 165 - 170 cm. Han er almindelig af bygning, har gråt hår og var iført en mørkebrun Fjeldräven jakke, blå cowboybukser og trekking-sko. Han medbragte en stor Häglöff rygsæk og en lille Fjällräven rygsæk. Med sig havde han sin cykel, en mouintainbike af mærket Scott. Den er sort med orange stafferinger og har stelnummeret: AS 50709956.

Sydøstjyllands Politi vil meget gerne høre fra borgere, der kan have set den 58-årige mand. Henvendelse til politiet kan ske på telefonnummer 114.

Hans Frost og Tom Kronbo - F.A.K bokseklub fylder 100 år

playLegendarisk bokseklub fylder 100 år – fejrer det ved at vække fortiden til live

Plejehjem

play Ældre Sagen: Her går Styrelsen for vidt

20190122-155819-5-1920x1281we

play Hundredevis af tomme fustager hos bryghus: - Det er jo ikke sjovt

Dagli'Brugsen

play Sur smiley gør ondt: Ny brugsuddeler starter med at rydde op

Her krammer Anika og Marijana, som har hjulpet med at samle penge ind

Godt nyt om indsamlingen til Anika: De tæller millionerne

IMG_6271

playPatrick og Sarah lever af at spille musik i gågader