Politiet: Har du set 58-årige Jørgen?

Sydøstjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde mand fra Hørning, der har været forsvundet i to uger

Sydøstjyllands Politi er på bar bund i sagen om 58-årige Jørgen Eggert Simonsen fra Hørning, der sidst er set den 6. juli i år.

Politiet har tidligere været ude med en efterlysning af manden i offentligheden, men det har ikke kastet meget af sig, og derfor forsøger politiet igen.

Ingen henvendelser
- Vi har ikke fået nogen henvendelser, og det er bekymrende, men der er tilsyneladende ikke nogen, der har set ham, siger Peter Thaysen, leder af lokalpolitiet i Horsens, til tv2oj.dk.

Jørgen Eggert Simonsen er sidst set den 6. juli klokken 9.30, hvor han blev sat af ved Fredericia Banegård, og han beskrives som deprimeret.

SE OGSÅ: Ingen spor efter 58-årige Jørgen fra Hørning

- Alle spor ophører fra den dag, han bliver sat af ved banegården. Han har sin cykel med, og kort tid efter laver han et opkald på sin telefon. Men siden har der ikke været nogen elektroniske bevægelser af den ene eller anden slags, som kan hjælpe os, siger Peter Thaysen.

Signalement
Jørgen Eggert Simonsen beskrives som en dansk mand på omkring 165 - 170 cm. Han er almindelig af bygning, har gråt hår og var iført en mørkebrun Fjeldräven jakke, blå cowboybukser og trekking-sko. Han medbragte en stor Häglöff rygsæk og en lille Fjällräven rygsæk. Med sig havde han sin cykel, en mouintainbike af mærket Scott. Den er sort med orange stafferinger og har stelnummeret: AS 50709956.

Sydøstjyllands Politi vil meget gerne høre fra borgere, der kan have set den 58-årige mand. Henvendelse til politiet kan ske på telefonnummer 114.

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

Covid19 corona indlagte

Første tilfælde af sydafrikansk coronavariant fundet i Danmark

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel