Igen uro i RFC? Profil føler sig ikke klar til at spille

Mandla Masango er ikke med i aftenens lokalbrag, da han på trods af at være skadesfri ikke føler sig i stand til at indtræde grønsværen

Først var der konesagen, så røg flere profiler til lokalrivalerne fra Aarhus og nu vil den sydafrikanske midtbanespiller Mandla Masango ikke spille søndag, fordi han ikke føler sig i stand til at være en del af truppen. De har deres at se til i superligaklubben Randers FC. 

De seneste dage har Masongo selvtrænet i klubbens fitnesslokaler, og derfor har cheftræner Olafur Kristjansson valgt at se bort fra ham til superligakampen mod AGF. Tidligere på ugen har sportschef Ole Nielsen dog udtalt, at sydafrikaneren ifølge hans oplysninger ikke er skadet eller syg. 

Kasper Fisker derimod er helt klar til kamp søndag, og hør her hvad han forventer sig af lokalbraget. 

Der ligger formentlig mere bag midtbaneprofilens fravær. Den seneste tid har han – primært gennem sin til tider kontroversielle agent Buddy Farah – ytret sin utilfredshed med at være i Randers FC. Et skifte til konkurrenterne fra AaB var på et tidspunkt også under opsejling, men buddet fra nordjyderne blev afvist af den kronjyske ledelse.

Men nu er Masanso så udeladt til dagens kamp, efter han har trænet for sig selv det meste af ugen. Dermed vil rygterne om hans mulige afgang og utilfredshed med at være i det kronjyske uden tvivl ulme op igen.

- Jeg forventer at Masango opfylder sin kontrakt, ligesom vi opfylder de forpligtelser, vi har, har hidtil været Ole Nielsens eneste kommentar til hele sagen.

Lokalbraget mod AGF – altså uden Masango på Randers-holdet – fløjtes i gang på Ceres Park kl. 18.

Herunder kan du se den trup, som Olafur Kristjansson trods alt har udtaget til opgøret:       

Truppen

 

 

Aarhus Teater

play Eksklusiv adgang: Aarhus Teater består af mere, end du tror

Covid-19 LIVE
corona test podning

liveblog Danske forskere: Lægemidlet Remdesivir kan ikke reducere coronadødelighed

Camilla Tatari

playUdsatte opdager ikke kræft – nu vil Camilla knække koden

Munkholm Zoo Milo og Lars

play Far og søns zoologiske eventyr: Køber brunstig kamel og hundredvis af dyr

stearinlys

Glemte julelys kan koste dyrt: Beboer står til bøde på op til 5.000 kroner

Adventskranse

Sådan ser østjydernes adventskranse ud