Igen uro i RFC? Profil føler sig ikke klar til at spille

Mandla Masango er ikke med i aftenens lokalbrag, da han på trods af at være skadesfri ikke føler sig i stand til at indtræde grønsværen

Foto: Henning Bagger, Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 2

Først var der konesagen, så røg flere profiler til lokalrivalerne fra Aarhus og nu vil den sydafrikanske midtbanespiller Mandla Masango ikke spille søndag, fordi han ikke føler sig i stand til at være en del af truppen. De har deres at se til i superligaklubben Randers FC. 

De seneste dage har Masongo selvtrænet i klubbens fitnesslokaler, og derfor har cheftræner Olafur Kristjansson valgt at se bort fra ham til superligakampen mod AGF. Tidligere på ugen har sportschef Ole Nielsen dog udtalt, at sydafrikaneren ifølge hans oplysninger ikke er skadet eller syg. 

01:15

Kasper Fisker derimod er helt klar til kamp søndag, og hør her hvad han forventer sig af lokalbraget. 

Luk video

Der ligger formentlig mere bag midtbaneprofilens fravær. Den seneste tid har han – primært gennem sin til tider kontroversielle agent Buddy Farah – ytret sin utilfredshed med at være i Randers FC. Et skifte til konkurrenterne fra AaB var på et tidspunkt også under opsejling, men buddet fra nordjyderne blev afvist af den kronjyske ledelse.

Men nu er Masanso så udeladt til dagens kamp, efter han har trænet for sig selv det meste af ugen. Dermed vil rygterne om hans mulige afgang og utilfredshed med at være i det kronjyske uden tvivl ulme op igen.

- Jeg forventer at Masango opfylder sin kontrakt, ligesom vi opfylder de forpligtelser, vi har, har hidtil været Ole Nielsens eneste kommentar til hele sagen.

Læs også Randers FCs Nicolai Poulsen skal til OL

Lokalbraget mod AGF – altså uden Masango på Randers-holdet – fløjtes i gang på Ceres Park kl. 18.

Herunder kan du se den trup, som Olafur Kristjansson trods alt har udtaget til opgøret:       

Truppen

1. Hannes Halldórsson
2. Kasper Enghardt
4. Johnny Thomsen
5. Mads Agesen
6. Joni Kauko
7. Edgar Babayan
8. Brandur Hendriksson
10. Mikael Ishak
11. Erik Marxen
13. Mads Fenger
16. Kasper Fisker
19. Mikkel Kallesøe
20. Joel Allansson
22. Frederik Due
23. Viktor Lundberg
24. Jonas Bager
38. Nicolai Poulsen
92. Marko Mitrovic