Han er Horsens' nye talentchef

Fodboldklubben AC Horsens henter ny chef i egne rækker

Foto: AC Horsens

Siden slutningen af maj har AC Horsens været udkig efter en ny chef, der skal stå i spidsen for klubbens talentudvikling.

Nu er jagten indstillet, og den rette mand er blevet fundet. Det bliver Keld Erik Sørensen, som indtil nu har fungeret som leder af AC Horsens' talentskole og har stået for rekrutteringen af de yngre årgange.

Det skriver AC Horsens i dag på sin hjemmeside.

Det er derfor ikke en helt uvant opgave for ham, at skulle udvikle talenter.

Se også: Talentudvikling overlever

Keld Erik Sørensens nye arbejdsopgaver kommer til at bestå i at samarbejde med klubbens ungdomstrænere om at kickstarte klubbens talentudvikling.

- Den vigtigste opgave for mig bliver at sikre den struktur og fine udvikling som AC Horsens startede i 2009 fastholdes og udbygges i samarbejde med de fantastiske trænere, der til stor glæde for mig stadig er en del af AC Horsens ungdom, siger Keld Erik Sørensen og fortsætter:

- Jeg vil derudover arbejde hårdt for, at flere af vores egne Horsens-drenge når hele vejen til U19 til fordel for både AC Horsens samt vores samarbejdsklubber.

Netop talentarbejdet i AC Horsens har ellers været presset det seneste år. I slutningen af 2014 og begyndelsen af 2015 var det truet af nedlukning, men blev så reddet på målstregen efter en indsamling.

AC Horsens-direktør Kristian Nielsen er derfor glad og lettet over, at klubben igen har en talentchef:

- Vi har brugt rigtig mange kræfter på at opbygge vores talentudvikling over flere sæsoner og det fik naturligvis et tilbageslag efter udmeldingen i efteråret. Vi har som klub valgt, at talentudvikling stadig skal være en vigtig del af AC Horsens, siger han.

Gennem de seneste to sæsoner var det Nikolaj Primdal, der besad posten som talentchef. Hans kontrakt blevet ophævet i maj i år efter en gensidig aftale.