Anmeldere vilde med Cowgirls

Anmeldere kigger nærmere på forestillingen Cowgirls, en vintercabaret på Randers EgnsTeater

07:01 Luk video

Ugens kulturanmelere har svært ved at skjule deres begejstring i denne uges udgave af Kulturkampen på TV 2 | ØSTJYTLLAND.

Betinna Buhl og Inger Nygaard Kaad har været i Randers for at opleve forestillingen Cowgirls på Randers Egnsteater. En forestilling, de begge er faldet pladask for.

- Den handler om tre kvinder i provinsen, der møder hinanden tilfældigt, og de har hver især virkelig lig i lasten. Jeg tror, det er derfor, at den i hvert fald for mig kommer til at spille så godt, da det hele ligger på en klang af dyb, dyb alvor, og det gør den faktisk ekstra komisk, siger Inger Nygaard Kaad, teamkoordinator på Randers Bibliotek, der én af ugens to anmeldere i Kulturkampen på Tv 2 | ØSTJYLLAND, der sendes i aften, onsdag, klokken 19.50.

Teater nomineret til pris

Hun fortsætter:

- De mødes tilfældigt i frisørsalon og udvikler et ret heftigt koncept, som gør, at de bliver Vestjyllands perle indenfor frisør-verden, og folk kommer kørende dertil for at fejre polterabend og lignende, og de er booket lang tid i forvejen på grund af det her cowgirl-koncept.

Og både Betinna Buhl og Inger Nygaard Kaad jubler over forestillingen.

- Det var høj puls, og det var grineren hele tiden, så det var en rigtig, rigtig god oplevelse, siger Betinna Buhl, og anmelder-kollegaen er meget enig.

VIDEO: Se smagsprøve på stort lysshow

- Jeg synes, at den var fuldstændig forrygende. Bare jeg genser klippene her, kan jeg ikke lade være med at få smilene frem igen, siger Inger Nygaard Kaad.

Begge anmeldere kvitterer derfor med fem stjerner til forestillingen Cowgirls.

i videoen øverst på siden kan du se meget mere om Cowgirls og høre de to anmeldere fortælle mere om, hvorfor de giver fuldt hus til forestillingen.

Du kan også se hele Kulturkampen i aften, onsdag, på TV 2 | ØSTJYLLAND klokken 19.50, hvor det også handler om brætspil og bandet Kadie Elder, der netop nu oplever en stor succes med nummeret 'First time he kissed a boy' og ikke mindst videoen til sangen. Bandmedlemmerne fortæller om overvejelserne om at bruge deres seksualitet i musikken.