14-årig dreng udsat for røveri i tunnel

En kun 14-årig dreng blev udsat for en rystende oplevelse i aftes

Den 14-årige dreng blev overfaldet af tre mænd i en tunnel, der fører fra Voldbjergvej til Valmuevej i Risskov. De tre mænd var alle klædt i mørkt tøj og er formentlig af afrikansk afstamning. Foto: Google Maps

Klokken cirka 18.45 kom en 14-årig dreng gående i en tunnel under Grenaavej i det nordlige Aarhus.

Her blev han antastet af tre personer af ukendt alder, som ikke bare havde tænkt sig at lade drengen passere og gå hjem i ro og mag. 

Læs også Bragte andre i fare: Mand sigtet for vandscooter-vanvid

I stedet skubbede to af dem drengen på jorden, og de tog fat i hans arme og ben og holdt ham fast. Den tredje gik derpå i gang med at undersøge drengens lommer for værdier, og de tre gerningsmænd endte med at berøve drengen hans armbåndsur og hans pung.

- Han er heldigvis ikke umiddelbart kommet noget til rent fysisk. Han går hjem bagefter, og så kommer han senere på aftenen ind på politigården sammen med sin mor og anmelder det, siger kommunikationskonsulent hos Østjyllands Politi Jannie Lundager til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Narkopåvirket kørte for stærkt: Udgav sig for at være broren

Drengen havde svært ved at beskrive de tre personer. Han forklarede til politiet, at de var klædt i sort tøj og var mørke i huden – formentlig af afrikansk afstamning.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

- Drengen var selvfølgelig påvirket af situationen, siger Jannie Lundager.