David Nielsen: Spelmann siger det, han føler

AGF-træneren har ikke noget imod, at spillerne siger det, de føler i pressen. Og de skal aldrig stå til ansvar for deres udtalelser over for ham

04:34

Martin Spelmanns 'smaske en ned'-kommentar rører ikke David Nielsen, der lader spillerne sige, hvad de vil. Video: FMH / Henning Bagger (Scanpix)

Efter AGF's 0-4-nederlag i Telia Parken trak AGF's midtbanekriger Martin Spelmann overskrifter med sine udtalelser.

Man må ikke gå fra banen og have tabt 0-4 uden minimum at have smasket en ned.

Martin Spelmann, 22. oktober efter FCK-AGF

Udtalelserne blev debatteret i ugens udgave af Fodbold med Horup, hvor Spelmanns træner, David Nielsen, blev bedt om at kommentere på dem.

- Lige efter fodboldspillere har tabt eller vundet fodboldkampe, så får I i medierne altid alle jeres guldkorn. Spelmann siger det, han føler. Han er frustreret over, at han har tabt en fodboldkamp, og han udtaler sig ud fra hans synspunkt og den type spiller og person, han er, siger David Nielsen og fortsætter.

- Jeg har sagt til spillerne, at alt hvad de siger udadtil, det skal de ikke stå til ansvar for hos mig. Men vi skal stå til ansvar for de ting, vi gør inde på banen.

Herefter kommer David Nielsen med en stikpille til pressen, der efter hans mening, er dobbeltmoralske i deres ønske om mere åbne fodboldspillere.

 - Jer i medierne, I har en tendens til, at I gerne vil have det der, og så når det kommer, så sørger I i hvert fald for, at vi som klubber får lukket ned for det med det samme bagefter. Fordi I bliver ved med at punke os for det, og synes vi håndterer det forkert. 

- Hvis man giver et interview efter kampen og er skuffet, så synes jeg det er fint, at man udtrykker skuffelse, og det er det, Spelmann gør her. Jeg synes ikke, vi skal løbe og sparke nogen ned, det var ikke derfor, vi tabte til FC København. Vi tabte, fordi vi ikke havde kvalitet nok og mødte et bedre hold på dagen.

Du kan se hele debatten om Spelmanns udtalelser øverst på siden - herunder kan du se hele tirsdagens Fodbold med Horup, hvor Randers FC-anfører Mads Agesen også var gæst. 

01:09:20 Luk video