AGF henter nyt angrebstalent

AGF har skrevet kontrakt med den 20-årige angriber Søren Tengstedt, der tiltræder i den aarhusianske klub per 1. august.

AGFs Casper Højer Nielsen i kamp med AaBs Søren Tengstedt i 3F Superligakampen AaB mod AGF på Aalborg Portland Park, torsdag den 9. juli 2020. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF har skrevet kontrakt med den 20-årige angriber Søren Tengstedt, der skifter fra AaB per 1. august.

Det meddeler den aarhusianske klub torsdag.

Tengstedt tiltræder på en fireårig kontrakt.

Læs også Antallet af forladte killinger fordoblet - internater fyldt til bristepunktet

I den indeværende sæson har han scoret to mål i 12 kampe for AaB og fik i januar debut på det danske U21-landshold i en venskabskamp mod Slovakiet.

Et af superligamålene scorede han mod netop AGF i juni måned.

- Søren er en ung, lovende offensivspiller, der i dette forår ikke har behøvet ret meget spilletid i Superligaen på at give flere prøver på det uomtvistelige potentiale, han besidder.

Læs også Tre togstrækninger rammes af sporarbejde i travl periode

- Han er en spiller, der er rigtig dygtig i kombinationsspillet i og rundt om modstanderens straffesparksfelt.

- Der sidder et rigtigt godt venstreben på ham, og så kan han stort set spille på alle de offensive positioner og kommer til at give os yderligere dimensioner i vores angrebsspil, siger AGF-sportschef Peter Christiansen i en pressemeddelelse.

02:41

VIDEO: For første gang i et kvart århundrede er det ikke pinligt at komme fra Aarhus, når talen falder på fodbold. Den 12. juli slog AGF de ellers helt nyslåede danske mestre fra FC Midtjylland, og for første gang i mange år kommer der måske store jubelscener fra de stolte fans. Se indslaget fra den 13. juli her. 

Luk video