AGF-cheftræner: Vi har fået stabilitet i vores defensiv

En sejr over Viborg var ikke nok til at sikre AGF overlevelse i Superligaen. De skal nu ud i afgørende playoff-kampe

AGF skulle selv skabe et resultat i dagens kamp mod Viborg, men også bruge hjælp fra Aalborg, hvis ikke de skulle ende blandt de fire hold, som skal spille playoff-kampe om nedrykning til første division.

Hjælpen fik de ikke, så på trods af en 1-0 sejr over Viborg, så står det nu på afgørende nedrykningskampe for aarhusianerne.

- Det er jeg selvfølgelig ærgerlig over, for vi gjorde det vi skulle, men der var desværre ikke hjælp at hente fra det nordjyske. Isoleret set, så vidste vi godt, at det ville blive en svær mission at komme ud over de her nedrykningskampe, derfor har vi også været indstillet på det i lang tid, og vi tager selvtilliden fra tre gode kampe med os ind i det kommende nedrykningsspil, siger cheftræner i AGF, Glen Riddersholm. 

AGF har med sejren i dag holdt nullet i tre kampe i træk i Superligaen. Og Glen Riddersholm håber, at holdets stærke defensive præstationer kan fortsætte.

- Det vil være et stort ønske, at vi kan fortsætte på den måde. Vi har søgt stabilitet i vores defensiv.  Den har vi fået nu, og som jeg har sagt mange gange, når vi har tabt, det er det, jeg har brug for som træner, det er stabilitet og kontinuitet, fordi vi har så mange nye spillere, vi fik ind i sommer, og der har været rigtig mange uheldige omstændigheder, specielt i vores defensiv. Der har vi fået lidt mere ro på nu, siger Glen Riddersholm.

En af dem, der kan tage æren for det øgede stabilitet er forsvarsspilleren Thomas Juel Nilsen, som mener, at holdet nu står godt rustet til de vigtige kampe, som venter forude.

- Jeg synes, at hele holdet arbejder godt  fra forsvaret og op til angriberne. Det er stenhårdt arbejde, og det er et fælles pres, og vi har et godt udtryk, synes jeg, så det er det primære, siger Thomas Juel Nielsen.  

 
politibil

Politiet offentliggør billeder af mistænkt efter røveri

20201026164010681_1000.jpg

Overlæge forbereder sig på flere smittede: - Formentlig mindre mandefald denne gang

20210114-034943-4-1920x1920we

30-årig narkohandler afsløret på Snapchat

Samsøfærge

play Ny Samsøfærge prøvesejles: Topfart og brændstofforbrug testes

20210226-083310-L-1920x1280we

Statsminister: Vi har et meget mere åbnet Danmark i maj

Vaccine

Vaccinationscentre i stress-test: 9200 midtjyder skal vaccineres i dag