Tålmodig Jannik Pohl vil genfinde formen i Horsens

Jannik Pohl er glad for sit skifte til AC Horsens, men det vil tage tid, før han er i fuldt vigør igen.

Ligesom Ayo Simon Okusun er Jannik Pohl ny spiller i AC Horsens i efteråret. Sidstnævnte fik en lille halv time på banen fredag aften. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Det blev til en lille halv times superligafodbold for hjemvendte Jannik Pohl, da AC Horsens fredag spillede 0-0 mod Sønderjyske.

Angriberen er hentet i hollandske FC Groningen på en kort lejeaftale, der allerede udløber til nytår, men han regner ikke med at kunne bidrage på 100 procent fra start.

Jeg håber da på at tage et helt år i klubben, så jeg i foråret kan stå virkelig skarpt og hjælpe Horsens til en masse point.

Jannik Pohl, AC Horsens

- Før jeg for alvor kan komme ind og præstere og hjælpe Horsens, skal kroppen være med.

- Kroppen føltes fin mod Sønderjyske, men den skal langsomt bygges op, siger Pohl.

Den 23-årige nordjyde løb i sidste sæson ind i nogle alvorlige skader, som holdt ham ude det meste af sæsonen i Groningen.

Forventer ikke mange mål

Derfor vil han nu langsomt bruge efteråret i Horsens til at komme sig over sine skader for at stå helt klar til foråret.

Cheftræneren i Horsens, Bo Henriksen, forventer heller ikke, at den lejede angriber kan bidrage med mange mål fra start.

Bo Henriksen virkede tilfreds med meget af det, han så i kampen fredag aften.  Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

- Knægten har stort set ikke spillet en fodboldkamp i et helt år, så han skal bruge noget tid, siger Bo Henriksen.

Til gengæld ser cheftræneren frem til, at Pohl kan true modstanderne med sin fart.

Vil gerne blive længere

- Vi har fået en dybdeløber, og det har vi manglet lidt. Vi håber på, at han så hurtigt som muligt kommer i rigtig god forfatning og kan hjælpe os, siger cheftræneren.

Det er endnu uvist, om det kun bliver til et halvt år i Horsens for Jannik Pohl, men selv vil han gerne blive i Horsens sæsonen ud.

Læs også Lokalbrag venter AGF i pokalturneringen

- Jeg håber da på at tage et helt år i klubben, så jeg i foråret kan stå virkelig skarpt og hjælpe Horsens til en masse point, siger Pohl.

Han kan måske allerede hjælpe Horsens til point, når holdet i næste spillerunde skal møde Randers FC på udebane.

TV2 ØSTJYLLANDs fodboldmagasin Skipperligaen har fået et unikt indblik i, hvordan en Superligaklub scouter nye spillere. Se det i videoen her: 

Sådan scouter en Superliga klub | Randers FC | Skipperligaen