- Vi skal have respekt for Skive

Morten Wieghorst, træner i AGF, mener, at aarhusianerne skal have respekt for oprykkerne fra Skive, som søndag gæster Aarhus

Når AGF på søndag spiller årets første hjemmekamp i 1. division mod Skive, er det på papiret en af de kampe, som aarhusianerne skal vinde, hvis drømmen om en hurtig tilbagevenden skal realiseres.

Oprykkerne fra Skive har dog gjort en god figur, og holdet har blot tabt fem ud af 19 kampe indtil videre, mens ni af de 19 kampe er endt uden en vinder.

Det var også tilfældet, da Skive og AGF i efteråret mødtes i Aarhus. Her endte kampen 0-0.

- Vi skal respektere modstanderen (Skive, red). De har gjort det rigtig godt, og vi skal også respektere, at de gjorde det rigtig svært for os i efteråret. Vi skal holde fast i, at vi skal påtage os favoritrollen, og vi skal erkende, at vi stadig er i den jagende rolle. Vi fik en god start mod AB, men vi skal sørge for at bygge videre. Vi skal gå ind til kampen for at arbejde hårdt og vinde de tre point, siger Morten Wieghorst til AGF TV.

Se: AGF'er alligevel på landsholdet

AGF åbnede foråret på udebane mod AB, hvor aarhusianerne på en vanskelig bane hentede en 1-0-sejr, efter Kim Aabech sendte bolden i mål på et straffespark.

- Jeg venter, vi kommer ud på en bedre bane. Selvom vi havde bolden mest i kampen mod Skive senest, var det ikke meget, vi skabte, så det skal vi selvfølgelig have forbedret. Men vi er også et forbedret hold, og vi skal huske på, at vi spiller på hjemmebane, det er forårets første hjemmekamp, og vi skal sørge for at sende et signal om, at det vi startede i efteråret på hjemmebane, det skal vi fortsætte fra første spilledag her i foråret, siger Morten Wieghorst.

AGF ligger på tredjepladsen i 1. division med tre point op til Lyngby på andenpladsen og yderligere tre point til Viborg F.F. på førstepladsen.

Kampen mellem AGF og Skive spilles søndag klokken 15.30 på NRGi Park i Aarhus.