- Ved ikke, om det er højreorienterede eller 'mine egne', der står bag

Alternativets tidligere folketingskandidat har fået smadret sin food truck

'Dø perker' og knuste bilruder.

Der ventede Alternativets tidligere folketingskandidat i Østjylland, Mohammad Sabah Ahmad, en grim overraskelse, da han i morges kom ned til sin bil. Den holdt på parkeringspladsen foran Trillegården i den vestlige del af Aarhus.

- Det er sket i løbet af i nat. I dag har jeg brugt hele dagen på at få ruden lavet, da jeg har booket en stand foran Parken til Justin Bieber-koncerten på søndag, hvor jeg skal stå med min food truck, siger Mohammad Sabah Ahmad.

Læs også Sabah Ahmad fældet af usandhed: Dropper at opstille

Og det var netop food trucken, der havde fået den hårde medfart i løbet af natten.

- I går læste jeg en artikel om, at mange allerede nu havde slået et telt op foran Parken. Det er en salgsmulighed, jeg går glip af.

Da Mohammad Sabah Ahmad tidligere på året stillede op som folketingskandidat, kom det frem, at han tidligere har 

indtalt en bombetrussel til Aarhus Universitet og været talsmand for den kontroversielle aarhusianske moske Grimhøjmoskeen i en kortere periode. Derudover var der uklarheder om hans forhold til stening - alt sammen noget, der affødte voldsomme reaktioner. Herunder dødstrusler.

- Det her er mere alvorligt, det er mit levebrød. Jeg har opgivet min uddannelse for at satse på det her projekt. Når man vågner op og ser sin bil smadret, så er det værre end dødstrusler. Det er ikke særlig fedt, siger Mohammad Sabah Ahmad.

Justin Bieber venter næppe på at ruderne i food trucken med shawarma og falafel bliver repareret, så det har første prioritet. Dernæst venter en politianmeldelse.

- Jeg ved ikke, om det er nogle højreorienterede eller nogen af 'mine egne', der står bag. Men der har været så meget pres på i forhold til at ødelægge min forretning. Jeg ved simpelthen ikke, hvor problemet kan være. Det er dyre lærepenge, jeg må betale for at få livserfaring, siger Mohammad Sabah Ahmad, der udover en vandaliseret foodtruck står med meget blandede følelser.

- Jeg ved ikke, om jeg skal være sur eller glad. Der er vrede, skuffelse og irritatation... men også lidt glæde over, at nogen har ondt i røven over min succes, siger Mohammad Sabah Ahmad.