Ulykkelig ejer: Sjælden Mercedes til 900.000 kr. stjålet

Selvom en hel særlig og dyr forsvundet Mercedes har fået et hav af delinger på Facebook, er der stadig ingen spor efter bilen

Over 20.000 delinger har en Mercedes 190 SL, som er blevet stjålet fra et værksted i Beder ved Aarhus, fået på Facebook. Ejeren er ulykkelig og meget lidt fortrøstningsfuld i forhold til at få bilen hjem.

quote Det er jo en dyr og sjælden bil, og for at gøre det hele værre har jeg glemt at regulere Mercedes’en pris til forsikringen, som jeg lavede for 20 år siden.

Peter Fredsted, bilejer

Der er tale om en cremefarvet Mercedes med en gammeldags sort nummerplade med registreringsnummer M43 697. Den er taget fra Peter Fredsteds hjem i Beder torsdag aften i sidste uge formentlig omkring kl. 21.30.

- Her kom min datter, som har delt efterlysningen på Facebook, hjem og så, at der stod en knallert udenfor garagen. Det gør der dog tit, så det studsede hun ikke over. Men om morgenen kunne jeg så se, at bilen var væk, og en knallert fra garagen var udenfor, for at man kunne køre bilen ud, siger Peter Fredsted til TV2 ØSTJYLLAND.

Ifølge ham findes der cirka 10-15 styk af lige netop denne udgave af Mercedes’en, og den er omkring 800-900.000 kroner værd.

- Det er jo en dyr og sjælden bil, og for at gøre det hele værre har jeg glemt at regulere Mercedes’en pris til forsikringen, som jeg lavede for 20 år siden. Så jeg får kun en brøkdel ud af at have meldt tyveriet til min forsikring, siger Peter Fredsted.

Efter de mange tusinde delinger af efterlysningen på Facebook, er der kommet flere tip om den forsvundne Mercedes, men endnu ingen der har kunnet føre til et gennembrud.

- En kontaktede mig og sagde, at han vidste, hvor bilen var. Jeg skulle bare lige overføre 10.000 kr. til ham for at få adressen. Og flere andre har bare set en bil af typen, men de mange tip har ikke ført til noget konkret, forklarer bilejeren.

Bilens kendetegn

Tyveriet er også meldt til Østjyllands Politi, som dog ifølge Peter Fredsted ikke har mange spor at gå efter.

Han har desuden udlovet en dusør på 10.000 kr. for informationer, der kan føre til bilen. 

Billede 23.02.2021 kl. 18.12

Nyt håb for Sandra: Kan måske blive i Danmark alligevel

Laura Thomsen Luxury

Butiksejer lod kunder bytte julegaver under nedlukning: Torsdag kom han godt fra start i retssagen

20141104-103344-2-1920x1280we

play Havbrugsejer beskyldes for massiv forurening - nu begynder retsagen

Smukfest bøgeskoven

Festivaler kritiserer minister: Det giver ikke mening at planlægge forsigtigt

040321 Vildthegn DIGI Still

Ubudne gæster gnaver i Slotspark

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona