Tribune på Ceres Park får nyt navn

Når forårssæsonen i den danske superliga skydes i gang, har D-tribunen på AGFs hjemmebane skiftet navn og udseende

Rejsebureauet Århus Charter bliver ny tribunesponsor på Ceres Park. Fra forårssæsonen kommer den tidligere D-tribune til at være opkaldt efter selskabet, som ser frem til samarbejdet med superligaklubben.

- Vi har en stærk lokal forankring, og vi betragter os selv som hele Østjyllands rejsebureau. AGF har ligeledes en stærk position i regionen, og derfor ser vi et lokalt, strategisk samarbejde som et oplagt match, som begge parter kan drage fordel af, siger bureauchef og medejer Henrik G. Jensen til AGFs hjemmeside.

Satser på lokal lufthavn

Århus Charter vil gerne være med til at bringe den aarhusianske traditionsklub tilbage i toppen af dansk fodbold.

- Vi synes, det er en spændende udvikling, AGF er inde i, og vi vil gerne bidrage til, at byen får et Superliga-hold i toppen af dansk fodbold, lyder det fra Henrik G. Jensen.

Konkurrencer for fansene

Som en del af tribunesponsoratet vil Århus Charter i løbet af kontraktperioden holde forskellige konkurrencer, der vil sætte fokus på de muligheder, som rejsebureauet tilbyder.

- Vi vil gerne gøre alle AGF-fans opmærksomme på, at vi tilbyder fantastiske rejseoplevelser med flyafgang fra blandt andet Aarhus Lufthavn. Det vil ske i form af konkurrencer om rejser, fortæller Henrik G. Jensen.

Stor interesse for rejser sydpå

Hos AGF hilser adm. direktør Jacob Nielsen Århus Charter varmt velkommen i sponsornetværket.

- Det er altid glædeligt, når markante, lokale virksomheder vælger at bakke os op, og jeg er overbevist om, at alle parter vil få stor glæde af samarbejdet mellem Århus Charter og AGF, siger Jacob Nielsen.