Sportschef er bevidst om svære kampe

Jens Andersson tror på, at AGFs nyindkøb kan være med til at give resultater

05:30

1 af 2

Der var ikke nogen nem opgave for AGF, når anden halvleg af Superligaen bliver sparket i gang fredag aften.

På papiret har klubben en række kampe mod stærke hold som FC København og AaB, og også en pokalkamp mod Sønderjyske, som der skal vindes, hvis aarhusianerne vil videre til semifinalen.

Se hele fodbolddebatten om AGF nederst i artiklen.

Sportschef Jens Anderson ser dog frem mod foråret, hvor han håber, at AGF kan bide sig fast i Superligaen med hjælp fra de etablerede spillere på holdet, men også nye ansigter som svenske Niklas Backman og Morten "Duncan" Rasmussen:

- Vi skal hele tiden stræbe efter at gøre tingene lidt bedre, end hvad vi gjorde i morgen. Forhåbentlig kommer vi stærkt gennem foråret, siger Andersson i et live-interview på tv2oj.dk torsdag formiddag.

Glen Riddersholm er imponeret: Alle spillere er klar

Inden Superliga-start ligger AGF nummer ni i ligaen. Den placering skal gerne forbedres, hvis klubbens ambition om en top seks-placering skal nås.

- Vi ser stabile og solide ud mod hold, siger Jens Andersson.

En ubekendt, som hører til på sportschefens bord, hvad angår fremtiden, er de mange spillere med kontraktudløb til sommer. Otte spillere på kontrakt og leje deriblandt Stephan Petersen, Kim Aabech og Daniel Christensen har endnu ikke fået en afklaring om deres fremtid.

Jens Andersson vil ikke kommentere på udløbene, men fortæller, at han er dialog med flere af spillernes agenter.

Hvad Jens Andersson tænker om sin egen fremtid i klubben, kan du høre hans svar på i videoen øverst i artiklen, hvor AGF-sportschefen svarer på nogle af de spørgsmål, som brugerne på Twitter har stillet ham.

Du kan se hele programmet herunder