Politiet advarede mod bedragere - viste sig at være fra Børns Vilkår

Politiet skal rykke hurtigt ud, men nogle gange går det lidt for hurtigt. Søndag aften skulle de nok have trukket i bremsen, inden de gik på Twitter.

Østjyllands Politi advarede søndag mod falske indsamlere, som udgav sig for at være fra Børns Vilkår. Det viste sig imidlertid, at indsamlerne rent faktisk var fra Børns Vilkår.

- Vi har netop modtaget anmeldelser om, at to unge mænd går rundt i det sydlige Aarhus i hvide t-shirt fra "BØRNS VILKÅR" og ID fra samme. De ringer på og beder folk skrive personlige oplyser ind på en medbragt Ipad. Gør ikke dette - DET ER BEDRAG!

Sådan lød advarslen fra Østjyllands Politi omkring klokken 18.00 søndag aften. Anmeldelsen kom fra en kvinde, der havde haft besøg af de to indsamlere, som hun efterfølgende mente var mistænkelige.

Det fik hende til at kontakte politiet, der kort efter gik på Twitter for at advare borgere i Højbjerg-området mod de to 'bedragere'. 

Der var dog bare det problem, at de to unge mænd rent faktisk var fra Børns Vilkår. Det måtte Østjyllands Politi senere skrive ud på Twitter, da den rette sammenhæng gik op for ordensmagten. 

TV2 ØSTJYLLAND har været i kontakt med Børns Vilkår, der søndag havde tusindvis af indsamlere på gaderne i hele Danmarks i forbindelse med årets landsindsamling. De ønsker ikke at kommentere sagen. 

 

Breaking
corona test podning

Styrelse: Flere skal selvisoleres og testes efter tæt kontakt til smittet

Sigurd har siden april været igennem diverse undersøgelser for at få svar på, hvad han fejler

Hvad er der galt med min baby? Mor søger hjælp

parkeringsbøde parkeringsafgift p-bøde p-afgift parkering

Kommune vil sprede handlen: Undgå trængsel og larm og få gratis parkering

Mesballe Forsamlingshus lider under forsamlingforbuddet

play Forsamlingshuse i forfald: Ordrebøger er halvtomme

retten_i_randers_udefra_forfrafoto_stjyllands_politijpg.jpg

Tiltale: Tilbød at slette skattegæld - men det hele var bedrag

20170929-092833-4-1920x1280we

play Rådmandens store frygt: Regeringen indfører cykelkaos med ny lov