Politiet advarede mod bedragere - viste sig at være fra Børns Vilkår

Politiet skal rykke hurtigt ud, men nogle gange går det lidt for hurtigt. Søndag aften skulle de nok have trukket i bremsen, inden de gik på Twitter.

Østjyllands Politi advarede søndag mod falske indsamlere, som udgav sig for at være fra Børns Vilkår. Det viste sig imidlertid, at indsamlerne rent faktisk var fra Børns Vilkår.

- Vi har netop modtaget anmeldelser om, at to unge mænd går rundt i det sydlige Aarhus i hvide t-shirt fra "BØRNS VILKÅR" og ID fra samme. De ringer på og beder folk skrive personlige oplyser ind på en medbragt Ipad. Gør ikke dette - DET ER BEDRAG!

Sådan lød advarslen fra Østjyllands Politi omkring klokken 18.00 søndag aften. Anmeldelsen kom fra en kvinde, der havde haft besøg af de to indsamlere, som hun efterfølgende mente var mistænkelige.

Det fik hende til at kontakte politiet, der kort efter gik på Twitter for at advare borgere i Højbjerg-området mod de to 'bedragere'. 

Der var dog bare det problem, at de to unge mænd rent faktisk var fra Børns Vilkår. Det måtte Østjyllands Politi senere skrive ud på Twitter, da den rette sammenhæng gik op for ordensmagten. 

TV2 ØSTJYLLAND har været i kontakt med Børns Vilkår, der søndag havde tusindvis af indsamlere på gaderne i hele Danmarks i forbindelse med årets landsindsamling. De ønsker ikke at kommentere sagen. 

 

20200727-180240-2-1920x1308we

Trods ny vejledning: Rejsebureau tror ikke på rejse-boom

Lisbjerg forbrænding

Nu begynder afbrændingen af mink i Lisbjerg

40_percent

play Stryger direkte i coronapasset: Spyttest får dig uden om køen

def_thumb,50_percent

play Aldrig fundet: Dykkere leder lige nu efter Fregatten Jyllands andet anker

Sidste skoledag kan blive første møde med alkohol: - Sæt bare grænser

play Kæmpe fællesfest sidste skoledag igen aflyst - og måske endda for altid

20210514-075715-L-1920x1280we

Nu lempes rejsereglerne på seks områder

Dagens mest læste