Mystisk fly spottet over Aarhus-forstad - ingen grund til bekymring

Der er to aftener i streg blevet spottet et lille fly uden lys på i luftrummet over Stavtrup. Politiet bekræfter nu, at der er tale om en igangværende politiaktion.

Billedet er en illustration

Et lille fly er både natten til tirsdag og natten til i dag, onsdag, blevet spottet i luftrummet over Stavtrup i det sydlige Aarhus.

Flyet flyver meget lavt og uden lys på, og det har fået flere borgere til at undre sig. En af dem, der har spottet flyet, er Jeppe Høyer, der bor i byen.

Læs også Visitationszone i Aarhus V har skabt ro på bandekonflikt

Han satte sig i sin sofa mandag aften, hvorfra han pludselig hører en mærkelig lyd. Han tænker, at det nok er et fly, men det lyder som om, at det er lige ovenover ham.

Han går ud på terrassen, men kan ikke se noget. Ikke før han pludselig ser det lille fly uden lys, der flyver meget lavt. Han fortæller desuden, at det umiddelbart ligner, at de tager billeder.

Han kontakter straks politiet, der blot oplyser, at de er opmærksomme på det, og at det er meningen, at flyet skal være der.

- Hvis de har behov for at flyve rundt uden lys på for ikke at blive opdaget, så må det være vigtigt, men det er da lidt utrygt, hvis der flyver nogen rundt og tager billeder, siger Jeppe Høyer til TV2 ØSTJYLLAND

Læs også Næsten 600 passagerer afvist uden mundbind

Politiet har nu bekræftet, at flyet er en del af en politiaktion i området, men de kan ikke komme nærmere ind på, hvilken aktion der er tale om.

- Der er tale om en type aktion, hvor vi ønsker at holde kortene helt tæt til kroppen. Der er dog ingen grund til bekymring, oplyser pressemedarbejder hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND