Mark kæmper for de gode tatoveringer

En dårlig tatovering går udover alle i branchen, mener indehaveren af Sinners Ink i Aarhus. Han står i spidsen for et årligt tattooseminar

Mark Wosgerau lever og ånder for tatoveringer, og han ser ikke sig selv som blot tatovør. For ham er det en livsstil og hans helt store passion. Det er også en af grundene til, at han hvert år står bag et tattooseminar på Godsbanen.

Her samles nogle af verdens bedste tatovører for at snakke teknikker og nye værker - alt sammen for at blive bedre.

Tatovører og grafittikunstnere indtager Godsbanen

- Dårlige tatoveringer går udover os alle. Det kan godt være, at det ikke er mig, der laver den, men alle skrækhistorierne ødelægger meget, mener Mark Wosgerau.

Hvis derimod alle gør et godt stykke arbejde, så kan det ifølge ham hjælpe alle op og gør endnu flere danskere trygge ved at gå til en tatovør.

Jesper er drømmekunden

En af de personer, som er mere end tryg ved at gå til netop Mark Wosgerau, er Jesper Mandrup Hansen. Han har lagt hele sin krop i hænderne på den aarhusianske tatovør.

- Jeg har fået det (overkroppen, red) lavet for at få armene til at hænge sammen. Det skaber en helhed. Jeg er mest til realistiske ting i black and grey, og det er blevet super fedt, fortæller Jesper Mandrup Hansen om sine mange og store tatoveringer.

For manden for enden af nålen er han en drømmekunde.

Tattoo-kunst på Godsbanen

- Når jeg får lov til at lave en hel overkrop, er jeg helt oppe at køre. Jesper er meget dedikeret, og det er en stor ære, at han lader mig gøre, hvad jeg vil, siger Mark Wosgerau.

Tatovøren har faktisk mange af disse kunder, og det skyldes formentlig også, at han er meget respekteret i branchen og ses som en af landets bedste på sit felt.

Du kan se et klip fra tattooseminaret øverst i artiklen. Det er en del af programmet Livet + det løse, som bliver vist på TV 2 | ØSTJYLLAND fredag kl. 19.50. Du kan se hele udsendelsen her