Mand stukket med kniv i Botanisk Have

To drenge på henholdsvis 16 og 17 år blev natten til fredag anholdt af politiet efter et knivstikkeri i Botanisk Have i Aarhus. 

Knivstikkeriet fandt sted i Botanisk Have i Aarhus natten til fredag. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

Lidt efter klokken 01:30 natten til fredag ankom politiet til Botanisk Have i Aarhus, hvor ca. 30 unge mennesker var samlet omkring en 18-årig mand. Manden var blevet stukket i venstre underarm, havde snitsår på højre side af brystkassen og lå i græsset. 

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

Læs også Torben frygter for sine børns sikkerhed ved populær smutvej

Den 18-årige mand forklarede til politiet, at han var til fest i Botanisk Have med nogle venner, da episoden indtraf. Her snakkede han med en pige, da de to anholdte drenge kom over til ham og sagde, at han ikke måtte tale med hende. Herefter tog den 16-årige en hobbykniv frem og snittede den 18-årige mand på armen og brystet. 

Politiet fik et signalement af et vidne på stedet, og begyndte eftersøgningen af to mulige gerningsmænd. Kort tid efter havde de anholdt to drenge på henholdsvis 16 og 17 år - den 16-årige havde en kniv på sig ved anholdelsen. 

Læs også Allé med træer blev ødelagt - flere tusinde kroner og 11 nye træer doneret

Politiet oplyser, at de to drenge på 16 og 17 begge blev anholdt og sigtet for grov vold. Desuden blev drengenes forældre og de sociale myndigheder underrettet, da drengene er under 18 år. 

Den 18-årige blev kørt på hospitalet og behandlet for sine skader, men har var ikke umiddelbart i kritisk tilstand.