Lommetyveri på cocktailbar: Fire mænd sigtet

To kvinder blev frastjålet deres mobiler, da de lørdag nat var på cocktailbar og natklub LouLou på Aaboulevarden i Aarhus.

To kvinder anmeldte i lørdag nat et lommetyveri, hvor de har fået stjålet deres mobiltelefoner. Betjentene visiterede fire mænd, som er fra Rumænien, og de fandt fire forskellige mobiltelefoner på dem, som viste sig at tilhøre fire kvindelige gæster på diskoteket. Foto: Colourbox

To kvinder blev lørdag nat udsat for et lommetyveri, da de var på diskotek LouLou på Aaboulevarden i Aarhus.

En 25-årig kvinde kontaktede Østjyllands Politi lørdag nat klokken 02.35 og fortalte, at hendes mobiltelefon var blevet stjålet. Hun havde mærket en hånd gribe ned i tasken, men hun havde ikke nået at se, hvem der havde taget telefonen.

Læs også Familier med småbørn søges: Skal teste ny vaccine mod meningitis

- Da betjentene var ved indgangen til cocktailbaren LouLou, blev de kontaktet af en anden kvinde, som også har fået stjålet sin telefon, siger pressemedarbejder Jacob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND.

To kvinder blev lørdag nat udsat for et lommetyveri, da de var på diskotek LouLou på Aaboulevarden i Aarhus. Foto: Google Maps

Den anden kvinde kunne gennem ”Find Min iPhone” se, at hendes mobil stadig var på diskoteket. Betjentene formodede derfor, at tyvene stadig var inde på klubben, og de valgte derfor at gå derind.

- Da betjentene lige når ind på klubben, så er der fire mænd, der har meget travlt med at komme ud, siger Jacob Christiansen.

Betjentene visiterede de fire mænd, som er fra Rumænien, og de fandt fire forskellige mobiltelefoner på dem, som viste sig at tilhøre fire kvindelige gæster på diskoteket.

Læs også Første af sin slags: Ny genbrugsbutik sælger også byggematerialer

Mændene, der er 23, 25, 29 og 42 år, blev alle sigtet for tyveri.

Den 42-årige mand blev tilbageholdt på udlændingeloven og bliver fremstillet i retten i dag, mandag, med henblik på senere hjemsendelse til Rumænien.

Betjentene visiterede de fire mænd, som er fra Rumænien, og de fandt fire forskellige mobiltelefoner på dem, som viste sig at tilhøre fire kvindelige gæster på diskoteket. Foto: Google Street View