Ligaklub forlænger med unge talenter

Sebastian Henneberg og Torben Petersen, der begge optræder på det danske udviklingslandshold, har forlænget deres kontrakter i Århus Håndbold med to år

Det vækker glæde i den aarhusianske ligaklub, at man nu er lykkes med at forlænge med to af holdets store unge profiler, playmaker Sebastian Henneberg og venstre backen Torben Petersen.

Direktør i Århus Håndbold, Jan Nielsen, peger på flere årsager til, at klubben har været interesseret i at holde på de to bagspillere.

Det handler dels om at sikre kontinuitet i truppen, og så handler det i høj grad også om, at vi gerne holde på vores store talenter. Der er ingen tvivl om, at det er to spillere, der også inden deres udtagelse til landsholdet var interessante for adskillige klubber, så vi er glade for, at vi er blevet enige, siger Jan Nielsen.

Spillerne vil bygge videre på den gode periode

Glæden er gengældt hos de to talenter, der ser frem til forhåbentlig at fortsætte deres udvikling i klubben.

Jeg er glad for at være i klubben, hvor vi har gang i noget meget spændende. Jeg spiller på et godt hold, har gode trænere og medspillere og får meget spilletid, så valget var let, lyder det fra Torben Petersen.

Holdkammeraten Sebastian Henneberg fik en træls start i Århus Håndbold med en skade, men er vendt stærkt tilbage og var blandt andet med til at vinde U21 VM-sølv tidligere på året.

Jeg kan sige det samme som Torben. Jeg er et sted, hvor jeg kan udvikle mig, får spilletid og kan jagte titler. Det sker i nogle gode rammer, så heller ikke for mig har det været noget svært valg, forklarer Sebastian Henneberg.

Århus Håndbold har sikret sig de to unge talenter i de kommende to sæsoner.