Hells Angels flytter ind i Lystrup

Rocker-gruppen Hells Angels er formentlig ved at indrette klubhus i Lystrup

01:15

1 af 2

OPDATERET 12.08: Hells Angels har siden oktober 2014 været uden klubhus i Aarhus-området, men nu tyder alt på, at rockerne flytter ind i en bygning på Marøgelhøj i Lystrup nord for Aarhus.

- Vi kan godt bekræfte, at der er noget, der tyder på, at de flytter til Lystrup, og vi kender også adressen, siger chefpolitiinspektør Bent Preben Nielsen til tv2oj.dk.

Hells Angels har et klubhus i Randers, men de har været uden klubhus i Aarhus, siden de solgte klubhuset på Bryggervej i Risskov til kommunen.

- Det betyder meget for os, at vi nu ved, hvor vi har dem henne, for så er det nemmere at holde øje med dem. Vi følger dem tæt, og de får den service, de har krav på, siger Bent Preben Nielsen.

- Men det betyder jo også meget for det område, de flytter ind i, og for dem, der ellers bor der, og det er vi selvfølgelig meget opmærksomme på, fortsætter han.

Bent Preben Nielsen mener ikke, at der grund til bekymring blandt beboerne i Lystrup, men han har et par råd.

- Man skal lade være med at tage del i aktiviteterne omkring det her klubhus, og man skal sørge for, at ens unge mennesker bliver væk derfra, for det er et kriminelt miljø, og det er et dårligt sted at komme, siger politikommissæren.

Det er endnu usikkert, hvornår Hells Angels rykker ind i Lystrup, men det er politiets opfattelse, at de er i gang med at renovere bygningen, hvor JA Fabrik tidligere har haft til huse.

I videoen øverst på siden kan du høre TV 2 | ØSTJYLLANDS interview med Bent Preben Nielsen.