Århus snupper sent point i Skjern

Sen udligning sikrede overraskende point i mændenes håndboldliga

Foto: Ole Nielsen

Gæsterne fra Århus Håndbold stod onsdag bag en mindre overraskelse i Boxer Herreligaen, da det lykkedes at få et enkelt point med hjem fra Skjern.

Med to sekunder tilbage af kampen lykkedes det for aarhusianernes fløjspiller Sigvaldi Gudjonsson at udligne til slutresultatet 29-29.

Århus Håndbold må på trods af den sene udligning ærgre sig over, at holdet ikke vandt kampen efter at have ført med fire mål midtvejs i anden halvleg.

Med det ene point hopper Skjern op på førstepladsen efter sæsonens første 11 kampe. Skjern har 16 point.

Aarhusianerne hopper op på fjerdepladsen med 14 point, men holdet har spillet en kamp mere end de resterende hold i rækken bortset fra Bjerringbro-Silkeborg.

Aarhusianere knuser Mors-Thy

I en tæt første halvleg nåede Skjern at have et forspring på fire mål, men ved pausen havde Århus Håndbold indhentet forspringet, og halvlegen sluttede derfor 15-15.

Aarhusianerne nåede at føre med fire mål

Efter ti jævnbyrdige minutter i begyndelsen af anden halvleg var det gæsternes tur til at skabe et hul. Også aarhusianerne nåede at føre med fire mål, før Skjern med under fem minutter tilbage af kampen udlignede til 27-27.

Med under et minut tilbage kom Skjern så i front, men det lykkedes altså for gæsterne at snuppe et point til sidst.

Skjern-Århus Håndbold 29-29 (15-15)

Århus Håndbold: Sigvaldi Gudjonsson 8 (1), Stian André Breivik 5, Rune Ohm 5 (1), Mads Kalstrup 4, Henrik Hansen 3, Torben Petersen 2, Morten Bjørnshauge 1, Kasper Olsen 1
Udvisninger: Skjern 1, Århus Håndbold 2
Tilskuere: 2.325