Anna Bell er nyuddannet sangskriver: - Jeg er virkelig glad

Anna Bell Bentholm-Jensen fik mandag sin kandidatgrad i sangskrivning

Juni er eksamenstid, og mens nogle terper kemiske formler, andre øver franske verber, er der nogle, der skriver sange. Og mandag var en helt særlig dag for Anna Bell Bentholm-Jensen fra Aarhus. Hun skulle nemlig - som den første i Danmark - forsøge at opnå en kandidatgrad i sangskrivning.

quote Jeg tror, at den her eksamen er den vigtigste i mit liv.

Anna Bell Bentholm-Jensen

- Jeg er meget nervøs. Mit hjerte banker rigtig meget, og lige glæder jeg mig bare rigtig meget til at komme i gang, få det afviklet og forhåbentlig blive kandidat i sangskrivning, sagde Anna Bell Bentholm-Jensen få minutter inden, at døren gik op, og det blev hendes tur til at komme til eksamen på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

- Jeg tror, at den her eksamen er den vigtigste i mit liv.

Anna Bell Bentholm-Jensen skrev sin første sang som 15-årig, og musik og sangtekster har altid betydet meget for hende.

- Jeg tror, at jeg blev grebet meget af det i teenageårene, fordi det er en måde at udtrykke sig på, og ligesom have en ventil på en eller anden måde for alle de følelser man har, sagde hun og fortsatte:

- Det, jeg bliver inspireret af, er alt, hvad der sker omkring mig og formidle nogle følelser, der er genkendelige for mange mennesker. Følelser som nærhed, at høre til, at føle sig hjemme eller at opleve sorg.

VIDEO: Tag med Hans til eksamen i rockopera

Men mandag var hendes krop nok mest af alt fyldt med spænding over den afsluttende eksamen, - som heldigvis gik rigtig godt.

Anna Bell Bentholm-Jensen var derfor et stort smil, da hun kom ud fra eksamenens-lokalet og kunne fortælle sin familie, at hun havde fået et 10-tal.

 

- Jeg er virkelig glad lige nu. Det var så dejligt og en skøn måde at slutte af på, og de sagde nogle rigtig dejlige ting, så jeg kunne ikke have haft en bedre sidste eksamen, lød det efterfølgende fra sangskriveren.

Selvom Anna Bell Bentholm-Jensen eksamen endte med et 10-tal, skal hun ikke bruge de næste dage på at feste - hun skal nemlig undervise den dansk-hawaiianske sanger og producer Joey Moe i at spille guitar og klaver de næste fire dage.

Du kan se mere om Anna Bell Bentholm-Jensen og høre hende spille og synge i videoen øverst på siden.

 

Skærmbillede 2021-03-07 kl. 19.21.56

Kira og Anne Margrethe har været isoleret i et år

060321 Senfølger Marathonløber 1930 VTR.00_02_09_00.Still001

play Smittet for et år siden: Joan er stadig hæmmet af senfølger

Smukfest

play Aflyste festivaler presser teltleverandør i knæ

Lige nu
corona

liveblog COVID-19 LIVE: Andet tilfælde af brasiliansk variant fundet i Danmark

COVID-19 corona test forum horsens

513 nye smittede med coronavirus

baby

play Nybagte forældre snubler i mødet med virkeligheden