Advarer mod pirattaxa

En 24-årig mand valgte lørdag nat at tage med en pirattaxa, det skulle han ikke have gjort

Arkivfoto

Endnu en gang advarer politiet mod at tage med pirattaxa.

- Selvom, det umiddelbart lyder som en billig mulighed, så får det næsten altid konsekvenser, siger vagtchef Jens Rønberg fra Østjyllands Politi.

Det fik det også for en 24-årig mand, da han natten mellem lørdag og søndag hoppede på en pirattaxa fra Store Torv i Aarhus.

Slutter med en krammer

I bilen sad to mænd. Aftalen var, at den 24-årige skulle betale 60 kroner i benzinpenge. Ved en ukendt tankstation stiger den ene af de to mænd ud sammen med den 24-årige, mens de tanker. De stiger ind i bilen igen, og kører til Hotel Atlantic. Her stiger den ene mand endnu en gang ud sammen med den 24-årige og giver ham en krammer.

Efterfølgende opdager den 24-årige, at han har fået stjålet sit dankort, og at det er blevet misbrugt.

- Det er simpelthen dumt. Vi kan ikke sige det nok gange, man skal aldrig, aldrig tage en pirattaxa, siger Jens Rønberg.

- Selvom der går længere og længere mellem anmeldelserne, vi modtager, så skal man stadig lade være at køre med dem.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, mellem 24-26 år, 185 cm høj. Han er almindelig af kropsbygning, og hans hudfarve beskrives som brun. Han har sort, kronraget hår og talte dansk. Han var dynejakke og grå-beige jeans.

B: Mand, mellemøstlig af udseende. Han er kraftigt bygget, og hans hudfarve beskrives som brun. Han har sort, kort hår, talte dansk og bar måske kasket.

De samlede den 24-årige op i en mørkerød bil.