Aarhus City Tower

En af byens højeste bygning får nu et navn

Når en af Aarhus' højeste bygninger for alvor bliver taget i brug om tre måneder, skal aarhusianerne vænne sig til et helt nyt navn.

Den 25 etagers høje bygning i Værkmestergade har nemlig officielt fået navnet Aarhus City Tower.

Bygningen er med sine 91 meter en af byens højeste bygninger. Den bliver dog overgået af byens domkirke, som er 96 meter høj.

De i alt 34.000 kvadratmeter skal rumme hotellet Comwell, advokatfirmaet Bech-Bruun og revisionsvirksomheden Deloitte, som alle er godt tilfredse med det nye navn:

- Jeg synes, at navnet er helt rigtigt med bygningens højde og rendyrkede skandinaviske stil in mente. Bygningen ligner et tårn og ligger placeret i det nye centrum af Aarhus. Navnet giver også mulighed for at foranstille egne navne, fx Comwell City Tower. Derudover udstråler navnet aktivitet og energi, og det er netop, hvad vi vil skabe i huset, siger koncernchef Preben Nesager fra Comwell i en pressemeddelelse.

Omkring 1.000 mennesker forventes vil få sin daglige gang bygningen, hvor størstedelen vil være medarbejdere og gæster på Comwell-hotellet, som bliver Aarhus' største hotel med 240 værelser.