Stort drama i nat: Treårig fundet på bænk af skraldemand

Politiet har ledt efter en treårig dreng, der forlod sit hjem i nat

Genrefoto. Foto: Kim Haugaard - Scanpix

Sydøstjyllands Politi har haft en større eftersøgning i gang i nat for at finde en blot treårig dreng, der forlod sit hjem i Hørning omkring midnatstid. 

Drengen blev først fundet cirka tre timer senere efter en større politieftersøgning, der involverede både hundepatruljer og helikopter. 

Læs også Sæt farten ned: Politiet sætter stærekasse op ved Aarhus

- Da han blev fundet tilkaldte vi en ambulance, og behandleren godkendte, at han blev hjemme og blev varmet af forældrene, siger vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

Drengen var smuttet fra sit hjem i Hørning i Skanderborg Kommune mellem klokken 23.45 og 00.30, og han blev først fundet igen klokken 02.55.

Læs også Politik i børnehøjde: Oliver på seks år ved godt, hvad et byråd er

- Det var fire grader, og han var iført shorts og T-shirt, så han er kold, men han har det efter omstændighederne godt, siger vagtchefen.

Adskillige hundepatruljer var på gaden og en helikopter var i luften for at finde drengen, men det blev en skraldemand på vej på arbejde, der lykkedes med det. 

Læs også Slange løs i Horsens: Ring til politiet hvis du ser den

- Han holder ind i en vigelomme på vej på arbejde, og der ligger knægten og sover på en bænk. Drengen vågner og løber mod bilen - sandsynligvis for at få varmen, siger vagtchefen. 

Den treårige dreng slap altså for indlæggelse og er ikke i fare.