Drømmen blev misbrugt

Ung DJ blev snydt for mange tusinde kroner

02:05

1 af 2

Martin Jensen fra Låsby har været udsat for svindel, der kostede ham 27.000 kroner.

Bagmanden vidste, at Martin Jensen drømte om et gennembrud som DJ, og den drøm blev brugt til at lokke en masse penge ud af den unge mand.

Martin Jensen blev kontaktet af mand, som udgav sig for at være manager for en stor natklub i Las Vegas.

- Han skrev til mig, at jeg kunne komme til Las Vegas og spille på en af de største og mest eksklusive klubber overhovedet i byen. Og hvem kunne ikke tænke sig det?, spørger Martin Jensen, der er DJ fra Låsby.

Der var bare lige et par ting, som skulle ordnes først.

Manageren sendte en kontrakt, men inden Martin Jensen kunne begynde at få sin hyre, skulle han betale for rejsen til USA. Penge, som han ville få tilbage.

- Jeg tænkte, at det her var mit livs chance, så det måtte jeg prøve, siger Martin Jensen.

Manageren insisterede dog på, at al booking af fly, visum og så videre skulle gå gennem ham, så Martin Jensen skulle bare over de 27.000 kroner til ham.

- Der var ingen steder, hvor jeg kunne se, at det her skulle være fup. Overhovedet. For jeg blev ved med at tjekke op på det, og jeg fik kontrakten, og jeg fik mit visum, siger den håbefulde DJ.

Men for at være helt sikker insisterede Martin Jensen på, at han ville tale med manageren over Skype.

- Det fik jeg lov til, og jeg så ham live, og vi chattede sammen i et kvarter, hvor vi kiggede på hinanden, fortæller Martin Jensen.

Men to dage efter at pengene var overført fra Danmark til USA, var alt aflyst, og den falske manager var pludselig pist borte.

Derfor vil Martin Jensen nu gerne advare andre mod at blive snydt på denne måde.

- Jeg er blevet snydt og røvrendt, men inden det rammer 200 andre, så vil jeg godt fortælle, at de går efter ens drømme nu. Jeg synes, det er tarveligt, siger Martin Jensen.

Du kan se indslaget om den unge DJ over artiklen.