Stor golfnyhed: Made In Denmark flytter til Silkeborg

Danmarks største golfturnering Made In Denmark flytter til Silkeborg

Foto: NEZAR BALOUT/Scanpix

Golfturneringen Made In Denmark, som har tiltrukket et stort publikum til Himmerland Golf Resort siden 2014 rykker fra 2018 til Silkeborg Ry Golfklub.

Det fortæller arrangørerne netop nu på et pressemøde. 

Læs også Michael lavede hole-in-one og vandt bil til 370.000 kr.

2017-udgaven af turneringen skal spilles i Himmerland, men fra næste år er det altså i Østjylland, at turneringen skal afvikles.

Jysk-ejer Lars Larsen ejer golfbanen i Himmerland og er formand for Made In Denmark, men han har tidligere udtalt, at han ville flytte turneringen efter uenigheder med Region Nordjylland.

Det sker nu fra 2018. 

Læs også Velgørenhedsgolf skal hjælpe hjemløse i Aarhus

Med til pressemødet er også Silkeborg-fødte Thomas Bjørn, der altså får mulighed for at vinde Danmarks største golfturnering på sin gamle hjemmebane i 2018.

– Jeg har ikke tal på hvor mange runder golf jeg har spillet i Silkeborg, men at jeg nu skal spille en Europa Tour turnering på min egen hjemmebane bliver en helt særlig oplevelse som jeg glæder mig rigtig meget til, siger Thomas Bjørn i en pressemeddelelse.

TV2 ØSTJYLLAND er også til stede ved pressemødet, og du vil senere kunne se interviews om turneringens geografiske skifte her på hjemmesiden.