Michael lavede hole-in-one og vandt bil til 370.000 kr.

Lørdag lavede Michael Traasdahl Møller hole-in-one til en turnering hos Aarhus Golf Club

01:29

Lørdag blev en dag, som 62-årige Michael Traasdahl Møller fra Mårslet nok næppe glemmer.

Her lavede han nemlig en hole-in-one på hul 9 under en Golf & Business Butler-turnering hos Aarhus Golf Club. Og som om æren i sig selv ikke havde været nok, så blev han også præmieret med en bil, en Mini Cooper Clubman D til en værdi af 370.000 kroner, for sit fantastiske slag - hul 9 var nemlig det eneste af hullerne, der udløste en præmie i denne størrelse for en hole-in-one.

Læs også Aarhus Golf Club fejrer 85 års jubilæum

- Det var et rigtig godt slag, og jeg havde en god fornemmelse. Da jeg fandt ud af, at den var gået direkte i hul, løb vi derned, og så var der stor jubel. Der er nogle, som siger, at man kunne høre det helt ned i den anden ende af golfbanen, siger Michael Traasdahl Møller til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Inden vinderslaget blev afstanden målt til 154 meter, og Michael Traasdahl Møller fortæller, at bolden ikke ramte jorden undervejs, men at den fløj direkte i koppen og kun snittede hulkanten på vej deri.

Her kan du se, hvordan bolden lige har snittet græsset på vej i hul Foto: Jan Pedersen

- Det, han (Michael Traasdahl Møller, red.) lavede i går, er helt vildt. Faktisk sker det tit ved den her slags slag, at bolden hopper op igen, fordi man rammer direkte i hullet. Der var også relativt meget modvind, men bolden forlod aldrig pinden, siger Jan Pedersen fra Golf & Business Butler, der arrangerede turneringen. 

Han har arrangeret mere end 200 turneringer og kun én gang tidligere oplevet, at der blevet lavet hole-in-one i en af dem.

Læs også Dyne-Larsens andet jeg: Lever livet på golfbanen

Det er ikke fremmed for Michael Traasdahl Møller at have golfbanernes græs under skoene, og faktisk har han én gang tidligere for flere år tilbage lavet en hole-in-one, ligesom han også har oplevet, at bolden sprang op ad hullet efter et ellers perfekt slag.

- Golfen fylder nogle gange lige rigeligt, synes min kone, siger Michael Traasdahl Møller.

Og det kan måske godt forstå.

Her er Michael Traasdahl Møller sammen med sin nye bil Foto: Jan Pedersen

Udover at være bestyrelsesmedlem i Aarhus Golf Club, divisionsspiller og har et handicap på 4, arbejder han til daglig også med golf som arkitekt i sit eget firma, hvor han laver design, projektering og rådgivning til golfbaner.

- Men jeg har ikke haft noget med hul 9 at gøre, griner han.

Det perfekte slag blev lørdag fejret i Aarhus Golf Club, hvor Michael Traasdahl Møller inviterede alle de tilstedeværende fra turneringen på en whisky i klubhuset. 

TV 2 | ØSTJYLLAND mødte søndag Michael Traasdahl Møller på golfbanen. Se tv-indslaget med den glade og stolte golfspiller i videoen øverst i artiklen.

  Foto: Jan Pedersen