BSV henter svensker

24-årige Rickard Lönn skifter fra Bundesligaen

Bjerringbro-Silkeborg har hentet Rickard Lönn til klubben, hvor han skal forstærke bagkæden.

24-årige Rickard Lönn skifter til BSV fra Bundesligaklubben TBV Lemgo.

- Bjerringbro-Silkeborg er en interessant klub, som jeg har hørt meget godt om fra andre svenskere, der har spillet i klubben. Jeg har været til prøvetræning i klubben, og det er et rigtig godt hold, som spiller hurtig og interessant håndbold. Det er en klub, som passer godt til mig, siger Rickard Lönn i en pressemeddelelse.

Han har fået en aftale med BSV frem til sommeren 2015, og han forventes at begynde træningen sammen med sine nye holdkammerater om cirka en uge.

Skader til Theis Baggøe, Benjamin Jakobsen og Klaus Thomsen plager fortsat Bjerringbro-Silkeborg, mens Kristian Kjelling stadig har problemer med sit knæ. Derfor har BSV ledt efter en spiller, der kan styrke bagkæden, oplyser klubben.

- Rickard Lönn er en ung spiller med mange fysiske forudsætninger, som tidligere har spillet gode kampe i Bundesligaen og også har været inde omkring det svenske landshold. Han har et stort potentiale og nogle forudsætninger for at blive en rigtig dygtig håndboldspiller, siger cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

Før tiden i TBV Lemgo spillede Rickard Lönn fem sæsoner i den svenske Eliteserie for Redbergslids IK.