Tabte til Esbjerg i vigtig kamp

Randers HK tabte knebent på hjemmebane

Det var ikke Randers HKs aften i aften. Randusianerne tabte på hjemmebane til Team Esbjerg i Boxer Dameligaen i håndbold.

Det blev til et nederlag på 29-30 til Esbjerg, og dermed er det usikkert, om Randers bliver en del af de seks hold i slutspillet. Kronjyderne kunne have taget et stort skridt med point i onsdagens kamp.

Holdet ligger stadig nummer fem med 21 point, men nummer syv, HC Odense, kan også bringe sig op på 21 point med en ventet sejr over Ringkøbing i næstsidste spillerunde.

Det var Esbjerg, der kom bedst fra start i aftenens kamp, og med føringer på blandt andet 5-1 og 16-10 lignede det en ekspeditionssag for ligaens duks.

Men på en god slutspurt i den sidste del af første halvleg reducerede Randers, så holdet kunne gå til pausen blot bagud 16-18.

Fem minutter efter pausen blev kampens første Randers-føring en realitet, og siden fulgtes holdene ad i en tæt og intens affære.

11 sekunder før tid scorede playmaker Lotte Grigel til 30-29, og da Randers efterfølgende smed bolden væk, måtte kronjyderne se sig slået hjemme.