Randers-boss afviser prøvespiller som Saba-afløser

Randers-sportsdirektør Søren Pedersen afviser, at prøvespiller Laorent Shabani kan erstatte Saba Lobjanidze.

Saba Lobjanidzes mulige afløser er fortsat ikke fundet, lyder det fra Randers FC's sportsdirektør. I dag scorede Randers-profilen til 3-0 mod Sønderjyske. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

I disse dage har Randers FC en ung midtbanespiller til prøvetræning ved navn Laorent Shabani, som senest har spillet i svenske Malmö FF.

Den 20-årige albaner er dog ikke tænkt som arvtager for eftertragtede Saba Lobjanidze, som snart kan være fortid i Randers.

Læs også Randers sejrer og forværrer negativ stime i Sønderjyske

- Han er som sådan ikke tænkt som en afløser for Saba Lobjanidze. Han er en rigtig dygtig kantspiller, men han kan ikke gå ind og tage over, hvis vi sælger Saba til vinter, siger Randers-sportsdirektør Søren Pedersen.

Netop Saba Lobjanidze, som har været en stor profil for Randers i de seneste par sæsoner, fik søndag comeback efter en skade, da han og resten af Randers-mandskabet overbevisende slog Sønderjyske med 3-0.

Han er selvfølgelig interesseret i at prøve sig af på et højere niveau.

Søren Pedersen, sportsdirektør, Randers FC

Lobjanidze har kontraktudløb til sommer, og siden sommer har der været adskillige rygter om interesse fra blandt andre Brøndby og en del udenlandske klubber.

Snakker stadig sammen

Derfor forsøger Randers naturligvis også at forlænge kontrakten med profilen.

- Vi snakker stadigvæk sammen, men vi har ikke fundet en løsning endnu. Han er selvfølgelig interesseret i at prøve sig af på et højere niveau, men vi vil rigtig gerne holde fast på ham, siger Søren Pedersen.

Hvis Randers ikke formår at forlænge kontrakten, skal klubben sælge Lobjanidze i vinterens transfervindue, hvis kantspilleren skal indbringe penge til kronjyderne.

- Vi er klar til at hjælpe ham videre til en højere hylde, og derfor kan et vintersalg sagtens komme på tale, fastslår sportsdirektøren.

Saba Lobjanidze scorede i dag til 3-0 i Randers' sejr over Sønderjyske med de samme cifre. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

VIDEO: Vores fodboldmagasin, Skipperligaen, laver hele tiden spændende videoer fra den østjyske fodboldverden, som bliver lagt op på vores YouTube-kanal! Senest gik vi helt tæt på livet som fodboldagent:

Kom tæt på fodboldagentens verden | Skipperligaen